Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon hogy lehet megtalálni azt aki likeolt?
10
Feltaláltad a spanyol viaszt :D Igen, azt én is sejtettem hogy minél menőbb egzisztenciád van annál nagyobb eséllyel indulsz a nőknél
Én meg asztalos vagyok és van nőm, badoon ismertem meg és ismeretlenül írtam rá, és kezdtünk beszélgetni... kommunikációs készség kérdése az egész.,
Nem azért nincs nőd mert konyhai kisegítő vagy, hanem azért mert mellé fogyatékos is.
14
Honnan veszed, hogy fogyatékos? Ez nem volt szép azért.
#6 vagyok
párom hegesztő, szóval szakmunkás és ott ismertem meg. Előző meg esztergályos volt. Na bumm. Gáz ez a felfogás itt köztetek. Az számít, hogy milyen a személyisége. Jó, az elsővel bebuktam mert nárci volt.
18
Teljesen egyetértek, szerintem a kérdés túlmutat a párkeresés problémáján, a probléma alapvetően kulturális és generációs. Nem tudnak szűrni, nem tudnak kommunikálni az emberek, nem is igazán akarják megismerni a másikat, csak valami gyors és intenzív ingert szeretnének kapni, a társkeresők is legfeljebb erre jók. Már a profil beállításnál elbukik, nincsenek normális leírások, olyan képet tesz fel sok lány magáról, hogy én szégyellem magam. És írhatok bármit. Vicceset, komolyat, hosszút rövidet, a válasz: aham. igen. nem. xd.
Mintha egy lefulladt motorral akarnál beszélgetni, annyi energiát sem tesznek bele. Miután jó pár üzenetváltás után kezd gáz lenni és megkérdezem, biztos akarja-e folytatni, a válasz: aham. ühüm. igen. persze. És folytatdik ugyanott.
Basszameg, a chat GPT-ben több élet van, mint ezekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!