Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem fogom megtalálni a társamat így 34 évesen mert cuki vagyok lehet ezen változtatni valahogy?
Gondolom, nem voltak használható férfi szerepmintáid. Nehéz ügy. Fontos, hogy elfogadd a jelenlegi személyiségedet, és azt kezdd el csiszolgatni, ne próbálj kibújni a bőrődből.
Vannak férfi barátaid? Egyedül is képes vagy jól eltölteni az időt? Meg tudsz nevettetni másokat? Jó beszélgetőtárs vagy? Van olyan hobbid, célod, érdeklődési köröd, amiről lelkesen tudsz mesélni? Ha ezekre többnyire nemmel válaszolnál, akkor először ilyen téren kellene erősödnöd.
Vannak férfi barátaid?
Egy van, ő is ilyen mint én...inkább nőkkel értem meg magam
Egyedül is képes vagy jól eltölteni az időt?
Maximálisan képes vagyok rá
Meg tudsz nevettetni másokat?
Abszolút igazi stand upos vagyok a nők szerint
Jó beszélgetőtárs vagy?
Nagyon, hosszan mélyen tudok beszélgetni
Van olyan hobbid, célod, érdeklődési köröd, amiről lelkesen tudsz mesélni?
Persze sok hobbim van és nagyon érdeklődő típus
(#3 folyt.) Az lenne a cél, hogy a nők egy stabil, rendezett, igényes, célokért küzdő, férfit lássanak benned, aki mellett nem unatkoznak.
Ha abból indulsz ki, hogy te már eleve nagyon jó pasi vagy, csak a nők ezt nem veszik észre, akkor maradsz cuki Pistike.
1.
Na ja, az igazi macho rögtön tangózni kezd, szájában egy szál virággal, utána fránszoá nyelven mond valami erotikusnak hangzót pl. "po má zsü szí má ví delákroá". Utána erődemonstráció következik, azzal hogy felemeli az épületet, amiben éppen vannak. Aztán agytorna, minden eddigi Legyen Ön Is Milliomos kérdéssel, majd ügyességi játék gyanánt feldob egy labdát a Holdig, ahol el kell találnia az amcsi zászlót.
először a kissebítő jelzőt próbáld meg magadról le imádkozni nem Petike vagy hanem Peti de inkább Péter!
ez az első lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!