Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmileg elérhetetlen vagyok sajnos. Hogyan lehet ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Szívesen fogadok akár könyv ajánlásokat is a témában.2023. aug. 28. 20:49
1/21 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, de sok idő múlva tudok nyitni a csaj felé akivel ismerkedek, ha kell tipp akkor írj.
2/21 anonim válasza:
Mit jelent az nálad hogy érzelmileg elérhetetlen?
3/21 A kérdező kommentje:
#2 Nem tudok az érzelmeimről beszélni, sem kimutatni őket. Főleg, ha "romantikus" érzelmekről van szó.
2023. aug. 28. 21:08
4/21 anonim válasza:
Ezek a "romantikus" érzelmek elég egyoldalúnak hangzanak általában.
Csak arra jók, hogy ne kelljen ütközni a valósággal.
5/21 anonim válasza:
Pszichológus és önismereti könyvek.
6/21 anonim válasza:
Szerintem ezen a problémán a legjobban egy szakember tud segíteni. Egy terápia keretein belül ki tud derülni, hogy miért nem tudsz ezekről beszélni és kimutatni sem, és a pszichológus tud segíteni, hogy felold ezt a problémát.
7/21 A kérdező kommentje:
+ azt sem tudom helyén kezelni, ha mások érzelmeket mutatnak ki felém , megrémiszt.
Sejtem, hogy valószínűleg gyerekkori trauma lehet az oka ennek.
2023. aug. 28. 21:36
8/21 anonim válasza:
Meg fogsz lepődni, de például a művészetterápia ilyenekben is segít. Ráadásul nem is magadról és másokról kell beszélned, hanem alkotásokról. Egy ilyen csoportba kéne bekerülnöd, kapsz reflexiót és a többiektől is eltanulsz dolgokat észrevétlenül.
9/21 anonim válasza:
1* voltam önismereti tréningen. Volt egy szó, amitől kiakadtam, azaz "beindult" az érzelem.
Volt egy másik ismerősöm, aki szintén ment önismeretire. Neki is az érzelmekkel van/volt baja: mondtam neki, hogy tuti lesz egy szó, amire reagálni fog: bejött.
Valószínűleg gyerekkori trauma/rossz neveltetés miatt lehet ez így nagyon elrejtve nálad is. Lehet lesz egy helyzet/szó/mondat, amire te is ugrani fogsz ésbeindulnak a dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!