Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiként mit tehetnék, hogy jobban kelljek a nőknek ha már komoly egzisztenciát építettem, jók a belsőértékeim, de a jóképűség hiányán nem tudok változtatni?
Hiába tesz bármit az ember, se a magasságán , se a jóképűség hiányán nem tud változtatni, ezek pedig kulcstényezők a nőknél, ez számít legalább 70-80%-ban a belsőértékek, a sikeresség, az anyagi biztonság(kivéve a golddiggereknél de azok nem érdekelnek) csak a további 20-30%-ot teszi ki, mi tévő legyen így egy férfi?
Az igényeimet nem tudom csökkenteni, csúnya nővel képtelen vagyok összejönni, mivel én sem vagyok csúnya, csak átlagos, illetve az élet többi területén a kinézeten kívül bőven átlagon feletti vagyok.
Ezeket meg tudom valósítani, csak éppen ha a kinézet alapján egyből dönt a nő, hogy nem kell neki az ember, akkor nem tud bizonyítani.
Menj el egy stílustanácsadóhoz!
Megfelelő szakállnyírással, szemüveggel, frizurával, hajszínnel, megfelelő színű és stílusú ruhával, kiegészítőkkel szép leszel!
Szheeeeeméééééélyissshhééééééggggh...
Csak viccelek, én az igazat fogom mondani neked. Ha ronda vagy, azon nem tudsz változtatni. Rondaság, alacsonyság, izmossághoz nem megfelelő genetika/csontozat. Ezeken nem lehet változtatni. Ha kimaxoltad a dolgokat úgy ahogy pénzügyileg és látod mi a helyzet, akkor kb. kimaxoltad az életet. Ha még 35 alatt vagy, akkor még túl öreg sem vagy, mármint ezt úgy értem kb. amilyen nőt most meg tudsz kapni, annál jobbat a későbbi életed során sem fogsz tudni.
A legtöbb ember terel, álomvilágban él, hazudik még saját magának is ezekkel kapcsolatban sajnos. Aztán néha-néha egyszer azért kifakadnak, ha eleget piszkálják, hogy de mégis a szép/magas/sportos kell nekik, csak azt nem értem ezt miért nem lehet egyből elsőre elismerni, hogy mindünkben van elég keményen felszínesség.
Sajnos ez csak bizonyos szintig igaz. Az arcforma, az orr formája, stb. a meghatározó.
Érdekes, mikor felhoztam, hogy a nők hazudnak arról, hogy nem a külső a fontos hanem a belső, akkor itt mindenki nekem rontott, hogy dehogy hazudnak elmondja mindegyik nő, hogy a külső számít a többi csak utána jön. Néha-néha kiugrik a szög a zsákból ha olyan a helyzet, hogy még itt is mondanak ilyet-olyat is.
Nem vagyok ronda, de jóképű sem. Főleg már most, hogy szedtem fel egy kis súlyt az elmúlt években. Régebben izmos voltam, jó testalkatom volt, bár a 170 cm magasság nyilván mindig alacsony lesz a nő szemében, hiába 155-160 centis a nő.
A nők iszonyatosan felszínesek csak egyszerűen nem akarják ezt beismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!