Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek van értelme a Tinderre regisztrálnia, ha az alábbiak közül valamelyik hiányzik nála? Jóképűség, izmos testalkat, egyetem/diploma.
Az izmos testalkat nem mindenkinél elvárás, mindenkinek más az esete.
Az egyetem/diploma sem, ha helyette van valami szakmád vagy kompetenciád, és elég ambíciód, megélhetésed, tehát nem csak lusta vagy, és henyélsz anyuéknál.
A jóképűség nyilván a leginkább elvárt, ha egy olyan applikációról beszélünk, ahol szó szerint profilkép alapján 2 mp alatt húzogatják egymást az emberek jobbra/balra.
"Jóképűség, izmos testalkat, egyetem/diploma"
Ezek csak kifogások. Olyan profillal is tudsz találkozni lányokkal ahol egyátalán nincs rólad kint kép, csak potenciálisan sokkal kevesebbel.
Ha nem vagy sikeres ne a kinézeted, végzettséged és anyagihelyzeted, hanem a személyiséged okold.
Arcfelépítés az egyetlen ami számít. A nőkben kialakult egyfajta ideál amit rögeszmésen húznak jobbra és ennek az ideálnak csak néhány pasi felel meg.
Mondhatni a mai férfi szépségideál eléggé szürreális, nincs sok köze a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!