Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinek van értelme a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek van értelme a Tinderre regisztrálnia, ha az alábbiak közül valamelyik hiányzik nála? Jóképűség, izmos testalkat, egyetem/diploma.

Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 00:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit keres. Egyébként jóképűség hiányában (ami nem feltétlenül mindig az izmos testalkat, van, akinek más a típusa) nem fog szinte senki jobbra húzni, így a diplomáddal kitörölheted...
2020. jún. 30. 00:57
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Az izmos testalkat nem mindenkinél elvárás, mindenkinek más az esete.

Az egyetem/diploma sem, ha helyette van valami szakmád vagy kompetenciád, és elég ambíciód, megélhetésed, tehát nem csak lusta vagy, és henyélsz anyuéknál.

A jóképűség nyilván a leginkább elvárt, ha egy olyan applikációról beszélünk, ahol szó szerint profilkép alapján 2 mp alatt húzogatják egymást az emberek jobbra/balra.

2020. jún. 30. 02:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az izmos testalkat nem olyan fontos, a diploma pedig egyáltalán nem fontos.
2020. jún. 30. 07:08
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

"Jóképűség, izmos testalkat, egyetem/diploma"

Ezek csak kifogások. Olyan profillal is tudsz találkozni lányokkal ahol egyátalán nincs rólad kint kép, csak potenciálisan sokkal kevesebbel.

Ha nem vagy sikeres ne a kinézeted, végzettséged és anyagihelyzeted, hanem a személyiséged okold.

2020. jún. 30. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Jóképű sosem voltam, viszont vékonytól izmosig mindenféle testalkatom volt diploma mellett (10 évig kisebb kihagyásokkal de valamennyire rendszeresen edzettem) és soha még csak randim se jött össze. Baromira nem számít.
2020. júl. 14. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

Arcfelépítés az egyetlen ami számít. A nőkben kialakult egyfajta ideál amit rögeszmésen húznak jobbra és ennek az ideálnak csak néhány pasi felel meg.

Mondhatni a mai férfi szépségideál eléggé szürreális, nincs sok köze a valósághoz.

2022. máj. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!