Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek a férfi jó anyagi helyzete vagy a jóképűsége a fontosabb?
A gazdaghoz hozzámennék és a jóképűt szeretőnek tartanám. Élni a gazdaggal jobb, de ha megköveztek, én akkor se mondanék le egy életre a vonzó férfiak társaságáról.
23/N
Pont két olyan dolog,ami nálam csak másodlagos.:D van munkája? Nem lébecol? Ha nem jóképű,attól még normálisan néz ki? Tehát nincs hiányos fogazat,összenőtt szemöldök,szódás szemüveg.
21/L
Mit ér egy pl. 30 éves a jóképűségével, ha minden sz..ra elszórja a pénzét, nem tesz félre, nincs megtakarítása, hogy majd a leendő párjával tudjon lakást venni.
Mind a kettő fontos, bocsi. A jóképűség önmagában kevés.
Sőt, az az idővel úgyis változik, az ember öregszik, ráncosodik.
Az már sokkal nagyobb probléma, ha nem tudja kezelni a pénzét.
Jó belső. De tényleg,közhelyesen hangzik tudom,de volr olyan,hogy bejelölt egy ismerősöm, nem is nagyon érdekelt,olyan semmi volt
Majd elkezdtük beszélgetni és elvarázsolt,onnantól álom pasinak láttam!
Engem ez a kérdés elgondolkoztatott.
A jóképű akkor teljesen rossz anyagi helyzetű esetleg nem is dolgozik?
A jó anyagi helyzetű meg nagyon csúnya, de adakozós?
Fogalmam sincs egyébként. Valószínű a jóképűhöz vonzódnék amiből szerelem is lehet akkor meg mindegy a pénz. De, ha a gazdag férfi nem annyira taszító oda szívesebben képzel családot az ember.
Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!