Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő szintjéhez mérten túlságosan is válogatós?
És ez miért zavar téged annyira, hogy még kérdést is írjál ki róla?
Mindenkinek magánügye, hogy mennyire válogatós.Mindkét nem válogat, ez nemcsak a nők kizárólagos sajátossága.A kövér férfiaknak sem kell kövér nő pl.
Te nem válogatsz?
Akkor a dagi, fogatlan nőt is megdugod, ugye?
Sőt, még társadul is választod.
Kicsit sok a taknyos gyerek ezen az oldalon.
Én férfi létemre is totál kritikus vagyok és válogatós. Aztán mindig voltak barátnőim, a végére meg feleségem.
Ha egy nő jól néz ki és értelmes is, naná hogy válogatós! Miért váltsa fel az életét aprópénzre?!
Nézd, én egy egészséges, ápolt nő vagyok. Múltkor odajött hozzám egy fiatal, vézna srác sántító lábbal, emellé még valami bőrproblémája is volt, ami elég gusztustalanul nézett ki. Leült mellém, a valaga rajta a cuccomon, nem kérdezte ám meg, hogy leülhetne-e mellém, csak úgy rávágta a seggét a holmimra, amit a hátsója alól húztam ki szó nélkül. Nekiállt vigyorogni rám, aztán megkérdezte, hogy felbontanám-e neki a szendvicsét, mert megosztaná velem.
Na most, egyrészt ez baromi szánalmas indítás volt, még jó, hogy nem kitörölni kellett neki a mellékhelységben vagy letakarítani egyből a cipőjét, nonszensz. Másrészt figyelmetlen, mert ráült a táskámra szó nélkül. A legnagyobb probléma viszont az volt, hogy már fiatalon beteg, szerencsétlen, sánta, és még bunkó is.
Egészséges nőként szeretném megadni a lehetőséget az utódaimnak, hogy egészségesek és életképesek legyenek.
Engem nem ilyen súlyos dolgok miatt szelektáltak már pasik, hanem mert nem voltam divatos (nem vicc!), szóval az a helyzet, hogy ti férfiak vagytok igazán válogatósak. Mi nők inkább a nyomorékokat kerüljük, mert nem akarunk degenerált gyerekeket szülni a világra, genetikai eredetű betegséggel, meg mindennel együtt, főleg nem egy szerencsétlen apának.
Fájhat, de ez az igazság. Míg ti azt nézitek, hogy mennyire "fullos" a nő, akin minél több vakolat és drága, csillivilli ruhácska legyen, addig nekünk a higiénia, normális viselkedés, ápoltság és egészséges megjelenés a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!