Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő szintjéhez mérten túlságosan is válogatós?
És mi lesz akkor amúgy,ha nálad derül ki valami?😏
Rosszindulatú daganat,autoimmun betegség vagy egy autóbaleset utáni végtagamputáció sajnos bárkinél jöhet. Akkor te önként és dalolva kolostorba fogsz vonulni?
Senki nem mondta, hogy kolostorba kell vonulni. Nem kell beleképzelni semmi pluszt a mondandómba. Én az alapján válaszoltam, amit tapasztaltam a környezetemben, és bizony nem egy elfogadó közösségben forgolódok a mindennapokban. Ahol az is kritérium, hogy egy nőnek milyen hosszú a haja, és akkor már ez alapján szelektálnak téged, ha valamidnek a hossza, mérete, aránya nem megfelelő. Azok gondolom nem lennének ilyen elfogadóak egy komolyabb betegséggel rendelkező emberrel sem.
Valóban ridegen fogalmaztam, ezt aláírom, de ez nem azt jelenti, hogy egy lelketlen szörnyeteg vagyok, amiért leírtam a kegyetlen valóságot. (Ami nem mindegyikünk valósága, én ezt az intoleranciát tapasztalom a mindennapokban ennél kevesebbért is.)
Visszatérve az ismerkedéshez, nem kell kolostorba vonulnia senkinek sem, aki nem akar. Úgy értettem, hogy én egészséges nőként az egészséges férfiakat preferálom ilyen téren. Ettől még nem leszek kirekesztő azokkal, akik nem felelnek meg nekem partnerként, csupán nem fogok velük egy párt alkotni.
Ezen meg lehet sértődni, de én akkor sem fogok ebből alább adni, mivel a srácok sem teszik (avagy férfiak, szerintem huszonegy évesen már felnőttek vagyunk).
Mi lenne a gyerekemmel? Nem ő tehetne róla, és a legjobbat nyújtanám neki mindenben. Tudnék mást tenni, mint elfogadni?
"Viszont szerintem neked ezekről a dolgokról halvány lila gőzöd sincs."
Úgy gondolom, hogy te medikaként sokkal nagyobb arccal szövegelsz az oldalon, mint én. Mellesleg nem is ismersz engem. Nekem nem szükséges leírnom, hogy melyik karra és szakra járok, mivel nem nekem van megfelelési kényszerem, bizonyítási vágyam.
Ja, és még annyit, hogy te vagy lealacsonyító másokkal szemben, ami az előbb idézett mondatból is tisztán átjön mindenkinek.
Szimplán magadból indulsz ki, ugyanis bennem semmi rosszindulat nincs.
Hát ezzel tisztában vagyok a rákot illetően is.
Ettől függetlenül még remélem, megengeditek azt, hogy válogassak, ha már megtehetem. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!