Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nő szintjéhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő szintjéhez mérten túlságosan is válogatós?

Figyelt kérdés

2019. okt. 19. 15:22
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
22%
Azt meg nem értem, mit sajnálkozol itt és kérsz elnézést a Kérdezőtől, mert eleve nem kellett volna nekem esni, és akkor nem tartanánk itt. Te kezdtél el szekálni csak azért, mert valószínűleg te sem kellenél nekem, legyél akármilyen külsőre. A betegség kizáró ok, ennyi.
2019. okt. 20. 14:24
 42/48 anonim ***** válasza:
50%
Még mindig vita van? 🤔
2019. okt. 20. 14:39
 43/48 anonim ***** válasza:
28%

66%-os válaszoló!

Látod,én kérek a kérdezőtől elnézést,nem is te.Mert számomra provokatív a válaszod,ezért reagáltam rá. Nem azzal van baj,hogy nem kezdesz ki betegekkel és nem szülsz nekik gyerekeket,bár hiányosságaid vannak a fejlődési rendellenességekkel kapcsolatban.Ez egy tény. A kórképek patomechanizmusával sem vagy tisztában. Ez is egy megállapítás rólad. Empátia és érzelmi szinted is alacsony. Lehet azt mondani,hogy sértegetlek,ha te ezeket annak veszed,hát vegyed.

Nekem nem kell arrogáns,lekezelő ember párnak,aki csak a felszínig lát el.

Ui.:kicsit eltévedtél az időben. A te nézeteid a `30-40-es németországi nézetekre hajaznak sajnos.

2019. okt. 20. 15:24
 44/48 anonim ***** válasza:
50%

nekem semmilyem betegsegem nincs, siman csak irritalt a stilusod es nem tudtam szo nelkul hagyni. de inkabb te tunsz nekem egyre idegesebbnek.

meg az se igaz, hogy "nekunk minden mindegy", csak azert pl, mert mondjuk ha valakinek baleset miatt amputaltak a labat abba adott esetben en bele tudnek szeretni. eleg magasan van a lec nalam, csak nem annyira a kulsot tekintve, hanem sokkal inkabb a belsot, ennyi.

raadasul az h valakinek milyen tunete van, az korantsem biztos, h oroklodik, szoval itt mar bukott a gondolatmeneted.

es az is ciki, hogy nem vallalod fel 1 az 1ben, hanem probalod burloltan arra fogni, hogy de a sracok is mennyi minden alapjan válogatnak, akkor te sem leszel "jofejebb". legalabb allj ki a velemenyed mellett es na masok moge bujj.

2019. okt. 20. 15:36
 45/48 anonim ***** válasza:
55%
Örülök annak, hogy neked is megvannak a személyes preferenciáid. Akkor szerintem itt fejeztük be ezt a (felesleges) vitát. Kíváncsi vagyok, miket írnak még a kérdezőnek, aminek köze is van a kérdéshez.
2019. okt. 20. 15:38
 46/48 anonim ***** válasza:
78%

Azért álljunk már meg egy pillanatra. A 66%-os teljesen jól írja. Nehogy már elnézést kelljen kérnie azért, mert neki határozott elképzelése van arról, milyen társat akar!

Aki beáll ebbe az agymosoda liberális rózsaszín ködös kifordított világba, az meg is érdemli a sorsát. A baj csak az, hogy ez az eszetlen, társadalomromboló hadjárat már központilag irányított, és világméretű. Miért kellene mindenkit "szeretni"? Miért kellene mindenkit elfogadni? Divatból? Szabó Péter féle 5Ft-os lózungok miatt? Mű boldogságból?

Itt is sok 70-80%-os válaszoló lelkileg sérült, és pontosan azért, mert őt nem fogadják el, és ők sem fogadják el a valóságot. Ez még nem is lenne akkora probléma, a hab a tortán az, hogy mégis azt a látszatot akarják kelteni, hogy ők bizony boldogok.

Nekem van 47%-om, és boldog vagyok. Nem, nem csak örülök dolgoknak, tisztában vagyok a boldogság fogalmával!

Sosem volt senki feladata az, hogy megmentsen mindenkit. Vannak menthetetlen emberek, vannak visszataszító emberek, unszinpatikus emberek. Ki mondja, vagyis ki meri a másikra rásütni a bélyeget azért, mert felvállalja azt, hogy ő bizony megválogatja a társát, esetleg a társaságát?

Na szerintem itt már ez a liberál-szélhámosság messzire ment.

A liberalizmussal semmi baj nincs, csak az, hogy a működtetéséhez magasan fejlett társadalom kellene. Ilyen meg nincs. A jelenlegi liberalizmus elnyomó, mert az egészséges emberi és társadalmi védelmi mechanizmusokat elnyomja. Párhuzamosan a liberalizmusra alkalmatlan emberek kezébe gyeplőt ad, sokan meg csak kihasználják a lehetőségeket. Nálam annak van joga, aki a kötelességét teljesítette... ha már liberalizmus.

2019. okt. 23. 13:45
 47/48 anonim ***** válasza:
55%

47%-os *.* <3 <3 <3

Imádlak.

A valóságban is mindenki válogat, hiába mondanak mást.

2019. okt. 23. 15:13
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom magam liberálisnak, de a 66%os válaszoló tényleg a 30as 40es évekbeli fasiszták szintjén van. Nem mondjuk senkire azt, hogy beteg és nem skatulyázzuk be szintekre, hogyha korrektek szeretnénk lenni. Nem az a probléma, ha az ember válogat, hanem a lekezelő stílussal van a gond. Nekem se tetszik minden nő és utasítottam már vissza többet, de mellé nem kezeltem le csak nem talátam szimpatikusnak, ennyi. Nem értek teljesen egyet a pcvel és nem vagyok liberális, hanem rendszerkritikus balos vagyok, de a pcnek azon részével egyetértek, hogy senkivel ne legyetek lekezelőek és hierarcikusak.

Hogyha egy egészségesebb társadalomban szeretnénk élni, akkor igenis senkivel ne legyetek lekezelőek és ne nyomjátok fullba ezt a szociáldarwinista a "gyerekem is beteg lenne ettől az embertől hülyeséget". Ha egy embernek van valami betegsége nem biztos, hogy a gyereknek is lesz, de két egeszséges ember is életet adhat egy olyan gyereknek akinek van betegsége. Ez egyáltalán nem genetika függő. Légyszives ne terjesszétek ezt a szociáldarwinista embertelen fasiszta nézetet!

2019. okt. 25. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!