Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan válogatós lennék?
17 éves fiú vagyok,és még egyetlen lányt sem találtam,aki igazán tetszett volna.(Teljesen heteró vagyok,leszögezném).
De mint említettem,egyszerűen nem találok egyetlen olyan lányt se akit igazán tudnék szeretni,mindenkiben találok valami olyan hibát ami elveszi tőle a kedvemet.Végignézve az ismerőseimen "ez hisztis,ez unalmas,ez buta,ez nem tetszik,ez túl r*bis,ezt én nem érdeklem "stb.
Normális ez,hogy senki tetszik? Várjak még szerintetek egy számomra tökéletesre,vagy jöjjek össze ilyennel,hátha majd megszeretem?
17/F
Nem vagy:)
De ne kezdj olyannal járni akivel már az elején bajod van, mert az nem sokáig működik. Jellemhbái mindennkinek vannak, ezt el kell fogadnod. Ismerkedj, csak ne hagyd hogy apró dolgok miatt feladj valamit, mert lehet hogy még megszereted. Jobb olyan embert szeretni akinek tisztában vagy a hibáival, mint valakkivel akit tökéletesnek hiszel és mégsem az:D 15l
Nem,én barna hajú herceg vagyok..:D
Azok borzasztó igényeim,hogy legyen a lány kedves,normális,némi ésszel is rendelkezzen,és persze hűség.
Külsőre meg tökmindegy csak legyen ápolt,ne legyen elhízva,és fogjon meg benne valami.
Én is ugyan így vagyok Bro.......... nincs egy normális lány, vagy épp van barátja, abba meg nem avatkozok bele mert annyira nem vagyok g*ci... én várok a csodára, éééés remélem hogy nyáron találok valami igazán hozzám illő lányt
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!