Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő szintjéhez mérten túlságosan is válogatós?
Én primer immunhiányos vagyok,secunder autoimmun tünetekkel. És én is szoktam sántítani,még is sokan magukévá szeretnének tenni.😂
Szóval szerintem hagyjuk ezt az egészségügyi vonalat,erről nem tehetünk.
Nem tudom,hogy amúgy mennyire vagy tájékozott a genetikában,de elárulok egy titkot:kevés kórképet okoz tisztán a genetikai eltérés. Sok kórkép kialakulása nagyon összetett. De ne menjünk ezekbe bele részleteibe.:)
Én igényes,intelligens,egyetemista lány vagyok. Nem gondozót keresek magam mellé,hanem párt. És nem egy embert ismerek,aki tartós betegséggel küzd és még is van kapcsolata. Szóval szerintem(legalább is remélem)azok az emberek vannak kisebbségben,akik úgy gondolkodnak,mint te.
Ne aggódj, az ilyen gondolkodású emberek vannak kevesebben. Meg is nézheted, milyen gyerekek születnek manapság milyen szülőktől többségében.
Amúgy meg ne forgasd ki a szavaimat és emelj ki egy részletet, mert nagyon jól tudod, hogy miről beszélek, csak szeretsz kötekedni. Mellesleg én is egyetemista nő vagyok. Lányok az általánosban vannak.
Amúgy választ még mindig nem kaptam arra, hogy miért fura az a gondolkodás, mely szerint egészséges "egyedeket", embereket preferálok párkeresésnél.
Mások lehet, hogy nem, de az nem az én dolgom.
Jogom van azt választani, akit akarok.
Amúgy meg annyira nem kell felháborodnod, ha tényleg olyan baromi sokan akarnak "magukévá tenni" (ahogyan te fogalmaztál), mert akkor nem maradsz le semmiről. De lehet, hogy nem mondtál igazat, mert ha tényleg kapós lennél, akkor nem próbálnál engem meggyőzni, és nem írtad volna azt sem, hogy "reméled, nem az ilyen gondolkodású emberek vannak többségben", mint én.
Most akkor reméled vagy biztos vagy benne? Nagyon nem mindegy.
Nem tudom,hogy te hány éves vagy,de én a saját 21 évemet még a lány kategóriába teszem. Nem,nem kötözködni szeretnék veled,vagy kiemelni egy részletet. Csupán nem tetszik az a lealacsonyító hangnem,ahogy írsz egy tartós betegről. Semmi tisztelet,empátia nincs feléjük tőled,degradáló,lekezelő a hangnemed.Medikaként én tisztában vagyok vele,hogy relatíve kevés betegség tisztán genetikai eredetű. (Amúgy a 21.században tök jól ki lehet ezeket szűrni) Viszont szerintem neked ezekről a dolgokról halvány lila gőzöd sincs.
A „magáévá tenni" kifejezést tényleg a testiségre értettem. Utcán,bulikban,stb.simán leszólítanak,pedig látszik sokszor a mozgásomon,hogy begyulladtak éppen az ízületeim. Két komolyabb kapcsolatom volt eddig,mindkét párom tudta jól,hogy mi van velem. Semmi kifogásuk nem volt ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!