Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek túlságosan is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlságosan is megválogatom a nőket?

Figyelt kérdés
Nekem nem kell, hogy nagyon jó nő legyen külsőleg. Átlagos kinézettel rendelkezzen, de ne dohányozzon, ne igyon alkoholt maximum alkalmakkor, tudjon azért főzni, akarjon gyerekeket, szeresse is őket! Sminkelés terén bánjon módjával. Ne akarjon már minden héten bulizni menni. Gondolkodjon már picit érettebben. hűséges és megértő is tudjon lenni. Most ezek ilyen nagy elvárások lennének tőlem egy nő felé, ezért nem találok egy rendes lányt? 26/f

2015. nov. 13. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
szerintem nem, ha tényleg csak ennyi, akkor biztos fogsz találni
2015. nov. 13. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Már miért ne találnál? Én is ilyen vagyok, és sok nő ismerősöm is. Rengeteg ilyen nőt találsz.
2015. nov. 13. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
60%

Igen,feltételes módban beszéljünk kérek mindenkit. Találnál sok ilyet,de attól még az egyáltalán nem biztos,hogy Te azoknak a nőknek egyáltalán kelleni fogsz,sőt... a mai nőket elnézve,esélyed sem lesz rá...

24/F

2015. nov. 13. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
Nincs ebben semmi különleges elvárás.
2015. nov. 13. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Túlságosan be akarod szabályozni a nőket. Konvencionális a párkapcsolatról a véleményed, hozzád hasonlóval illenél össze. A többiek még falják az életet, meg a tapasztalatokat.Nem lehet, h azért akarsz visszafogot nőt mert a belevaló csajoktól félsz, pedig azért kácsingózol rájuk?
2015. nov. 13. 21:41
 6/11 anonim válasza:
0%
Nekem is röviden ezek a feltételeim egy nőről, egyáltalán nem vársz el sokat. 19/F
2015. nov. 13. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ, hogy te mit tudsz nyújtani egy ilyen nőnek.
2015. nov. 13. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Igen, bár szerintem a mai nők többsége ilyen. érett gondolkodás, humor, tud főzni, szereti a gyerekeket. szóval nincs veszve semmi. az exem is ilyen volt, minden oké, csak nem tudtam elfogadni hogy kicsit túlsúlyos... csak nem biztos h ezeknek a nőknek Te kellesz. 27/f
2015. nov. 15. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem érzed azt aznap, amikor megismered a lányt, hogy ő az igazi, akkor az eset reménytelen.

A nőismerőseid elé leteszel egy 100 kérdéses kérdőívet?

Nem csoda, hogy dobnak.

Te hány kérdésre adnál hamis választ, ha ilyet kapnál?

Úgyis csak lakva ismered meg őket.

Bárki bármit ígér, nem tudhatod, hogy éles élethelyzetekben hogy fog cselekedni.

2015. nov. 15. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Én ilyen lány vagyok, de van párom.

Ha te is tudod ezt a szintet nyújtani, akkor nem nagy elvárás, ha viszont te kétnaponta zuhanyzol, nem adsz magadra, nem jársz fodrászhoz, nem lepnéd meg apróságokkal csak úgy, nem bókolnál neki, cserébe viszont elvárnád, hogy mire te hazaértsz a munkából, terülj asztalkám várjon annak ellenére, hogy ő is ugyanúgy dolgozik/tanul, nem kezeled egyenlő félként, akkor de, kicsit túl sokat vársz el.

2015. nov. 24. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!