Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha túlságosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha túlságosan igyekszem mindenkivel kedvesnek lenni, de teljesen elrontom?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék senkit megbántani, ezért szabályosan bűntudatom van, ha pl egy fiú ismerkedni próbál, én meg tudom, hogy le kell koptatnom.

Ha az utcán szólítanak le, legtöbbször úgy csinálok mintha nem hallanám meg és megyek tovább... Ez olyan gyáva módszer, de nem tudom elhajtani az illetőt. (Volt, hogy leálltam beszélgetni, és az illető nem tágított, hiába mondtam udvariasan, hogy nem szeretnék ismerkedni..)

Ha ismerősömön érzem, hogy kezd hozzám vonzódni, akkor teljesen bepánikolok. Volt, akivel azonnal megszakítottam minden kapcsolatot, van, aki úgy 6 éve vonzódik hozzám, de én csak terelek mindig, mert kedves ismerősöm, és nem szeretném nyíltan elutasítani, mert akkor miattam lenne szomorú.

Szóval igyekszem senkit nem megbántani, de végül az illető úgyis rosszul érzi magát, szóval nem tudom...

Mit kéne csinálnom??

2015. szept. 1. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy táblát akasztani a nyakadba, hogy senki ne szóljon hozzám.-
2015. szept. 1. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb tudatni mindenkivel hogy nem.
2015. szept. 1. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne legyel mindenkivel kedves. Elmondpd egyszer szepen hogy hagyjon beken masodjara mond el idegesebben,harmadjara meg uvoltsd Le a fejet,hogy:Nem erted Ba+ hogy hagyj beken?!

Garantaltan nem fog tobbet hozzad szolni.

18/L

2015. szept. 1. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Szóval most sajnáljunk körbe, mert neked embereket kell lekoptatnod? Ez olyan, mint amikor a hóhér panaszkodik, mert túl sok embert kellet kivégeznie és már szegénynek fáj a keze,
2015. szept. 1. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Van párod? Ha igen, mondd meg nekik.
2015. szept. 1. 19:15
 6/10 A kérdező kommentje:

Van, de mikor ezt mondom akkor csak annyit mondanak hogy hazudok....

Amúgy igen, nekem probléma hogy le akarnak szólítani, nem tudom mi a gond ezzel.

2015. szept. 1. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:

6: Akkor avval kezdd, hogy "Van párom.", és ha attól se szállnak le rólad, akkor már nyugodtan "bekeményíthetsz". :D

Ha nem lenne párod, én sem érteném, hogy miért zavar ez, így viszont abszolút érthető.

2015. szept. 1. 19:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Előtte is zavart, félek kicsit az emberektől.
2015. szept. 1. 19:53
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem kell mindenkivel kedvesnek lenni, főleg ha valaki alapvetően durva veled, vagy nem ért a szép szóból. Legyél határozottabb kicsit, mert ez így tökre fárasztó, mindig kedvesnek lenni akkor is, ha az illető nem érdemli meg.
2015. szept. 1. 21:00
 10/10 Fish1 ***** válasza:
Szerintem tanulj meg határozottan nemet mondani, ne akarj megfelelni mindenkinek és ne legyél ennyire konfliktuskerülő.
2015. szept. 2. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!