Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány elmegy egy fesztiválra, gondoltok olyanra, hogy biztos mindenkivel lefekszik ott?
Na jó, ezt a soha nem csinálnék ilyet elég sok nő szájából hallottam már:)
Egyébként nem azt gondolom, hogy mindenkivel, de valszeg el fogják kalapálni.
Az első mondta jól, attól függ milyen alapból. Ha alapból egy nagypofájú, kihívóan öltözködő, r*ibiségre hajlamos csaj, akkor jó eséllyel ott sem fog nemet mondani egy kósza numerára. De amikor ott vagyok és szétnézek.. Már látni kapásból kik azok, akik ezt "űzik". Egyszerűen tagadni sem tudnák.
DE egyáltalán nem minden csaj ilyen. Mi se azért járunk barátnőinkkel ki fesztiválra, hogy szétdugassuk magunkat.. Nem vagyok se kapcarongy, se r*ibanc, se egyéb. Van tartásom, szórakozni megyek, nem b*aszni :)
Ha te is ilyen vagy, légy rá büszke, hogy nem fektet meg mindenki, és ne foglalkozz a sok negatív emberrel, akik anélkül, hogy ismernének, elítélnek és jobban tudják mit tennél, mint te magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!