Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy lány mindenkivel lefekszik aki szembe jön akár egy szál cigiér, akkor mindenki fújol rá mármint nők esetében?
mert az emberek nem tudnak megülni a seggükön, és a korral előrehaladva egyre pletykásabbak is lesznek
berki krisztián vasalt heréi, egy 14 éves ringyó, adócsaló győzike, bándi kata gyilkosa, olaszliszka, politika....
tökmindegy, csak legyen min csámcsogni és lehessen valakit gyűlölni
gyökér mind, ne foglalkozz velük:)
az tény, hogy nemegészen normális a dolog.. kifejezetten ártalmas.. minden szempontból
de az ő élete! ha én úgy döntök, hogy drogos leszek, akkor annyi.. más aggódhat értem, de a "hülye drogos" véleményekre nem vagyok kíváncsi
szóval ha építő jellegűen közelítenék meg a dolgot (pl milyen mentális zavara van vagy mit próbál ellensúlyozni az állandó kufircolással) akkor azt mondom ok, szóljanak hozzá, de ha csak annyi, hogy "hah a ribandék" akkor azzal nem vagyunk előrébb
mindenki élje csak a maga életét! segíteni lehet, ártani tilos a másiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!