Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki normális ( szal a fiú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki normális ( szal a fiú a lányt szereti, a lány a fiút), az mind b@ódjon meg?

Figyelt kérdés
Ma olvastam egy cikket a hircentrumban h a melegek egy "kedves" kis dalocskával akarnak vmit kezdeni a kiresztés ellen. Csakhogy a dal címe: " Fuck you" Lily Allentől. Szal nekem azt mondja h ha nem vagyok meleg, akkor b@szódjak meg? Mégis miért? Mert csak addig tűröm el a melegeket amíg be nem szólógatnak, ki nem néznek maguknak stb...? Aki normális ( szal a fiú a lányt szereti, a lány a fiút), az mind b@szódjon meg?
2009. aug. 1. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Lily Allen...:DDD

mit foglalkozol azzal a bábuval?

annyira meleg, mint te vagy én...ez csak egy imidzs. az ilyen dolgoknál semmi nem az, aminek látszik.

2009. aug. 1. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
"Aki normális" oké..ez azért egy kicsit durva kifejezés, nem gondolod? Egy meleg is lehet ugyanannyira normális, mint bármelyik hetero. Sok leszbikust ismerek pl, aki értelmesebb és magasabb az intelligencia szintje, mint hetero társainak..A szám pedig nem arról szól, hogy b*szódj meg, ha nem vagy meleg, csak azokra irányul, akik folyton elítélik, kigúnyolják a homoszexuálisokat. Bár én biztos nem mennék meleg felvonulásra, nem provokálnám az embereket azzal, hogy leszbikus vagyok. Ez mindenkinek a magánügye.
2009. aug. 1. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Ugyan már :D Lily Allen, kit érdekel ő? Ne törődj vele.

DE!!!

A melegek beszólogatnak? Hol élsz te? :D Én melegként inkább "bújkálok", viselkedek és nem beszólogatok másoknak. És ezt teszi a melegek 99%-a. Az az egy százalék beszólogatós a heterók között is megtalálható.

Akkor meg mi van, ha kinéz egy magának? Odamegy hozzád, vagy te hozzá és egy határozot "Nem, nem vagyok meleg, hagyj békén!" mondattal lerázod, ez senkinek sem töri meg a szívét. Kultúrált körökben és országokban így megy. Csak mi nem ott vagyunk, ez Magyarország.

A normális fogalmáról meg rossz elképzelésed van. A homoszexualitás is normális dolog. Nem csak te vagy normális, hanem a melegek, leszbikusok is. Inkább az a nem normális, ha így gondolkodsz.

Node, nem kötözködöm, az nem segít.

2009. aug. 1. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:

A 17:55-ös válaszolónak teljesen igaza van!

Én is bújkálok, nem hogy beszólogassak...pffff

2009. aug. 1. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

17:55-ös válaszoló vagyok

Miért lettem lepontozva? Esetleg a lepontozók tudnának írni valami indokot, vagy választ az ő álláspontjukról?

2009. aug. 2. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontoztam se fel, se le.

Akk a kollégiumban voltam voltam oda akkor az a maradék 1%került aki nem bujkál? Amelyik emeleten voltam, ott 10 melegről tudok, de midegyik beszólt és ki is lettek utálva onnan. Másik szintekről csak 1 ilyen esetről tudok, többről nem. 6 évet voltam kollégista.

2009. aug. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!