Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki normális ( szal a fiú a lányt szereti, a lány a fiút), az mind b@ódjon meg?
Lily Allen...:DDD
mit foglalkozol azzal a bábuval?
annyira meleg, mint te vagy én...ez csak egy imidzs. az ilyen dolgoknál semmi nem az, aminek látszik.
Ugyan már :D Lily Allen, kit érdekel ő? Ne törődj vele.
DE!!!
A melegek beszólogatnak? Hol élsz te? :D Én melegként inkább "bújkálok", viselkedek és nem beszólogatok másoknak. És ezt teszi a melegek 99%-a. Az az egy százalék beszólogatós a heterók között is megtalálható.
Akkor meg mi van, ha kinéz egy magának? Odamegy hozzád, vagy te hozzá és egy határozot "Nem, nem vagyok meleg, hagyj békén!" mondattal lerázod, ez senkinek sem töri meg a szívét. Kultúrált körökben és országokban így megy. Csak mi nem ott vagyunk, ez Magyarország.
A normális fogalmáról meg rossz elképzelésed van. A homoszexualitás is normális dolog. Nem csak te vagy normális, hanem a melegek, leszbikusok is. Inkább az a nem normális, ha így gondolkodsz.
Node, nem kötözködöm, az nem segít.
A 17:55-ös válaszolónak teljesen igaza van!
Én is bújkálok, nem hogy beszólogassak...pffff
17:55-ös válaszoló vagyok
Miért lettem lepontozva? Esetleg a lepontozók tudnának írni valami indokot, vagy választ az ő álláspontjukról?
Én senkit nem pontoztam se fel, se le.
Akk a kollégiumban voltam voltam oda akkor az a maradék 1%került aki nem bujkál? Amelyik emeleten voltam, ott 10 melegről tudok, de midegyik beszólt és ki is lettek utálva onnan. Másik szintekről csak 1 ilyen esetről tudok, többről nem. 6 évet voltam kollégista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!