Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy lány normális?
1. Nem követi a mai társadalom által "divat"-nak nevezett majmolást hanem saját stílussal/egyéniséggel rendelkezik.
2. Nem ribanc. Szal nem 2-3 havonta(vagy hetente) cserélgeti a pasikat.
3. Amit hallgat azt zenének lehet nevezni. Az a mosógép-frekvenciás diszkószar amiben ugyanaz a 2-3 másodperces ritmus ismétlődik az nem zene.
4. Nem lóg egész nap facebookon és nem úgy beszél és ír hogy "ááá ez lájk" vagy hogy "ha nem vagyok fééészen napi 5 órát akkor már nem is létezeeeem".
5. Nem a szennycsatornák által sugárzott szarokon nevelkedett.(A teljes viva csatorna, való világ, jersey shore, stb...)
Előző szerint én egy tökéletesen NORMÁLIS nő vagyok:)
És plusz nem dohányzom, nem iszom alkoholt...
26L
Ja igen, köszi hogy említed:)
És nem bagózik/drogozik. Marhára gusztustalan amikor egy kéményt akarsz megcsókolni. Ha néha egy korty lecsosszan(nem napi/heti szinten) akkor még teljesen oké.
2. által kifejtettek közül egyikbe sem tartozom, mégse vagyok "normális" lány, mert fiús vagyok és az legalább akkora hátrány, mintha ribanc lennék. :D Ha nem nagyobb.
20L
Szerintem a 3.-ra gondolsz :)
Már miért ne lennél normális attól hogy viszonylag fiúsan öltözöl? Van akinek az ilyen lány jön be.
Számomra attól, hogy lehet vele értelmesen beszélgetni különféle dolgokról, pl. szerinted mi az élet lényege, mit gondolsz a környezetszennyezésről, mi a kedvenc ételed stb és ezekre nem az a válasz, hogy "ja, gáz" vagy "aha". Nem tombol, nem iszik, nem cigizik, nem pózol fehrénemüben FB-n csak mert manapság ezek olyan nagylányos dolgok. Nem váltogatja hetente a barátjait, hanem komoly, érzelmeken alapuló kapcsolatban gondolkodik.
Számomra nagyjából ettől lesz egy lány "normális", bár ez eléggé szubjektív dolog.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!