Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiként mit tehetnék, hogy jobban kelljek a nőknek ha már komoly egzisztenciát építettem, jók a belsőértékeim, de a jóképűség hiányán nem tudok változtatni?
Hiába tesz bármit az ember, se a magasságán , se a jóképűség hiányán nem tud változtatni, ezek pedig kulcstényezők a nőknél, ez számít legalább 70-80%-ban a belsőértékek, a sikeresség, az anyagi biztonság(kivéve a golddiggereknél de azok nem érdekelnek) csak a további 20-30%-ot teszi ki, mi tévő legyen így egy férfi?
Az igényeimet nem tudom csökkenteni, csúnya nővel képtelen vagyok összejönni, mivel én sem vagyok csúnya, csak átlagos, illetve az élet többi területén a kinézeten kívül bőven átlagon feletti vagyok.
Ez a legfrissebb azért hozom fel ezt.
Nyilván papagájként kell ismételgetnem, hogy 1+1 az 2 ha itt próbálkoztok azzal, hogy az 3.
Sok emberről észre lehet venni. Van aki hiába jó kiállású, kb felrugnám ha hozzám szólna.
Itt Te írod le hetente többször ugyan azt a sok hülyeséget.
Tipikus mindenki hülye csak Te nem.
Neked minek adná oda bárki is magát? Mer ki vagy Te...az Atya Úr Isten. Hagyjad már magad🤣.
Ha lennél valaki nem itt nyikorognál meg otthon innád a szar söröd.
Luzer vagy és az is maradsz, ha nem kapod össze magad....de ahhoz lusta dg vagy.
Tudod Te magdrol. Csak jó itt játszani az agyad, mer más örömöd nincs.
Fáj az igazság...tudom.
Van amikor a véleményem írom csak le, de általában tényszerű objektív igazságokat írok le. Amik alól vannak kivételek mint mindenben, de általánosságban igazak.
"objektív igazságokat írok le"
Ilyen nem letezik, hogy "objektiv igazsag".
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!