Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves férfiként mit tehetnék, hogy jobban kelljek a nőknek ha már komoly egzisztenciát építettem, jók a belsőértékeim, de a jóképűség hiányán nem tudok változtatni?
Hiába tesz bármit az ember, se a magasságán , se a jóképűség hiányán nem tud változtatni, ezek pedig kulcstényezők a nőknél, ez számít legalább 70-80%-ban a belsőértékek, a sikeresség, az anyagi biztonság(kivéve a golddiggereknél de azok nem érdekelnek) csak a további 20-30%-ot teszi ki, mi tévő legyen így egy férfi?
Az igényeimet nem tudom csökkenteni, csúnya nővel képtelen vagyok összejönni, mivel én sem vagyok csúnya, csak átlagos, illetve az élet többi területén a kinézeten kívül bőven átlagon feletti vagyok.
Rossz hasonlat, téged nem ver, nem bánt senki.
A te problémád mindössze annyi, hogy vágysz valamire, de nem tudsz hozzájutni.
És értem, hogy te nem hiszed el, de a külsőd nem lehet az egyetlen ok amiért nem jutsz hozzá a vágyott dologhz, hisz sok rossz külsejű férfinak van párja, szép is, csinos is. Szóval a te eszköztáradból további elemek hiányoznak ennek a célnak az elérésében. De pl.. találkozol te egyáltalán a célcsoporttal? Milyen gyakran találkozol olyan csajjal, akit szívesen vennéd, ha a párod lenne? Élőben, termsézetesen.
Maximum a boltban vagy a kocsiból nézelődve látok ilyeneket. Odamenni felesleges egy ilyen környezetben, mivel csak a jóképű férfiaknak van esélyük ilyen ismerkedési stílussal.
Én nekem csak úgy lenne esélyem kapni ilyen nőt ha ő nézne ki magának, mert tudná, hogy milyen jó ember és milyen sikeres vagyok és ezeket venné előre nem azt, hogy csak átlagos a fejem nem jóképű.
De hát a boltban is egyértelmű, hogy a kinézet dönt mikor a kasszáslány nekem jónapaotozik, korombeli férfinak előttem/mögöttem meg sziázik meg kedveskedik. Csak a kinézet számít a nőknek.
Persze h nem segített, te még a szakembernél is okosabbnak tartod magad.
De amúgy buta vagy és egyszerű.
Jó, magyarul 0 kontaktod van olyan nőkkel akiket szeretnél.
Akkor kérdem én: mire vársz? Hogy bekopogjon valaki az ajtódon? Még a jóképű és magas pasiknak is fel kell vennie a kontaktust a kiszemeltekkel, anélkül nem megy.
Ezentúl amikor kiírsz egy új kérdést a témában, előtte mindig tedd fel magadnak a kérdést:
"Az előző kérdés kiírása óta mit tettem azért, hogy nőm legyen?"
Mert attól tartok igazából semmit sem teszel az ügy érdekében. Így meg akárhogy is nézel ki, igazából azt sem tudják, hogy a ivlágon vagy.
A külsődet meg ne hívjuk átlagosnak, 40-50 kg túlsúly van rajtad, az nagyon nem átlagos. Egyébként ezért is lehet, hogy téged magáznak a boltban. A kövér férfiak jóval öregebbnek néznek ki a koruknál.
Okosabb is vagyok általánosságban. Egymás közötti általános vitákban az emberek 99%-t dominálni tudom, ha nem olyan specifikus a témakör amiben mondjuk ő egy szakértő.
Azt gondolsz erről amit akarsz. Nem fogom bizonygatni.
Jóképű és magas férfiaknak "bekopognak az ajtón".
Milyen 50 kg túlsúlyról beszélsz? 100 kg vagyok, szerinted 50 kg-s egy férfi? Hülyeség, itt nem az számít, hogy 30 vagy 40-nek gondol mikor én is lesziázom, csak a kinézet dönt. Ez nem az illedelmesség, sőt ez pont, hogy bosszantó, ha én lesziázom akkor sziázzon ő is, ne jónapotozzon meg vágja a fejeket.
Dehogynem, jó példa volt az autistázó hölgy a minap. Csúnyán beégett.
127, bocs, 120 kg-ra emlékeztem. Deee akkor is egy erős 25-30 kg túlsúlyod megvan, az még mindig sok.
És nem, senkinek nem kopogtatnak be az ajtón jó csajok, hogy összejöjjenek velük. Ez butaság, felejtsd el.
Ledominálni valakit amúgy nem az tjelenti, hogy igazad is van. Ha okos vagy és igazad van, semmi szükség dominanciára.
És ha 40nek gondol, akkor igenis jogosan köszön jónapottal. Hiszen az öregek gyakran köszönnek sziával a fiatalabbaknak úgy, hogy elvárják, hogy őket azért magázzák.
Most arról már ne is besézljünk, hog ymégis MI A FSZ számítana a kaszáscsajnak, ha nem a kinézet, miközben annyit tud rólad, hogy veszel bort meg sört meg felvágottat és így nézel ki. Semmi mást nem tud rólad, nem tudja, hogy mennyit keresel, nem ismeri a belső értékeidet, akkor mégis miért várod el, hogy az alapján ítéljen meg?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!