Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31 éves férfiként mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfiként mit tehetnék, hogy jobban kelljek a nőknek ha már komoly egzisztenciát építettem, jók a belsőértékeim, de a jóképűség hiányán nem tudok változtatni?

Figyelt kérdés

Hiába tesz bármit az ember, se a magasságán , se a jóképűség hiányán nem tud változtatni, ezek pedig kulcstényezők a nőknél, ez számít legalább 70-80%-ban a belsőértékek, a sikeresség, az anyagi biztonság(kivéve a golddiggereknél de azok nem érdekelnek) csak a további 20-30%-ot teszi ki, mi tévő legyen így egy férfi?

Az igényeimet nem tudom csökkenteni, csúnya nővel képtelen vagyok összejönni, mivel én sem vagyok csúnya, csak átlagos, illetve az élet többi területén a kinézeten kívül bőven átlagon feletti vagyok.

2023. máj. 12. 15:35
 131/149 anonim ***** válasza:
74%

Shrek amúgy mekyik városban is laksz?

Vidéken nincs annyi hely ahol ismerkedni lehet.

Budapesten jóval több ilyen hely van.

2023. máj. 13. 12:18
 132/149 A kérdező kommentje:

Nem butaság, saját szememmel láttam rendszeresen anno mikor még megvoltak a régi haverjaim. Az egyik jól nézett ki, magas volt, tipikus női kedvenc. Rendszeresen láttam ahogy nők szedik fel, ő neki egy fűszálat nem kellett keresztbe raknia.

A dominanciára mindig szükség van és igen, okos vagyok, átlag feletti készségekkel rendelkezek intelligenciában és vitázásban is. Nem véletlenül vagyok ott a karrieremben is ahol.

Ha lesziázom akkor nehezére esne sziát mondani? Miért kell kimutatnia, hogy megkülönböztet a kinézet alapján mikor előttem vagy utánam pont látom/hallom, hogy sziázik másokat szóval nem csak arról van szó, hogy mindenkinek jónapottal köszön tiszteletből.

2023. máj. 13. 12:31
 133/149 anonim ***** válasza:
77%
Sztm meg csak belátta hogy felesleges hülyékkel veszekedni...
2023. máj. 13. 12:42
 134/149 anonim ***** válasza:
47%

A másik meg mindenki úgy szelektál ahogy akar. Ha nekem valaki nem szimpatikusak nem jópofizok vele ha tetszik ha nem. Senkinek nem tartozom semmivel, pláne egy idegennek.

Amúgy meg a kisugárzásodból is észre lehet venni hogy milyen lehetsz.

2023. máj. 13. 12:44
 135/149 anonim ***** válasza:
75%

A vitázási készségeidet mondjuk megköszönnénk, ha elővennéd, mert itt az oldalon ennek nyomát sem mutatod...

És ha úg ynézel ki mint egy 40es, akkor jónapottal fog köszönni, mert az öreg köszönt a fiatalnak, nem illik visszategezni, ennyi. Lehet egyébként, hogy azt gondolja, hogy egy 40eshez képest jól nézel ki, de ha öregnek gondol, öregnek fog kezelni, ennyi.

Dobj le 30 kilót és nézzük meg a különbséget, oké?

2023. máj. 13. 12:45
 136/149 anonim ***** válasza:
71%
Az intelligencia szinted az átlag alattit is alulról súrolja és erre tökéletes példa minden újabb kérdésed és az összes kommented. Önmagukért beszélnek, nincs is mit hozzáfűzni. Egy minimálisan intelligens ember képes ésszel felfogni, hogy az embereknek nemtől függetlenül fontos a külső, felfogja, hogyha ő átlag alatti és kövér, akkor nem reális elvárás a csinos, vékony nők után ácsingózni, nem fröcsög másokra, hogy milyen felszínesek, miközben ő maga pont ugyanolyan felszínes és kizárólag külső alapján szelektál, nem tagadja következetesen a tényeket (miszerint alkoholista és túlsúlyos), nem pénzben meg pozícióban méri az emberek értéket stb stb. Ezzel szemben te minden héten újra es újra megkérdezed UGYANAZT minimális átfogalmazással és böfögöd szépen vissza szó szerint ugyanazokat a keservesen szánalmas, béna sablon szövegeket, amiket már számtalanszor megcáfoltak, de annyira sötét vagy, hogy észre sem veszed. Még egy óvodás is felfogja azt, amit már előtte vagy 3x elmondtak neki, te ennyire sem vagy képes.🤷🏻‍♀️
2023. máj. 13. 12:49
 137/149 A kérdező kommentje:

Dehogy látta be, leírt egy ostobaságot miközben engem idiótának és aluliskolázottnak hívott fölényeskedve, majd reagáltam rá, hogy cicukám ez nem így van, ekkor se elgondolkodott hanem még egyszer leírta a hülyeségét kiemelve, hogy mekkora ostoba vagyok. Majd még egyszer lebutusoztam a kiscicát és leírtam, hogy merre van az előre. Ekkor már feltételezem, hogy elgondolkodott, hogy lehet nekem van tényleg igazam és utána nézett, de még ezután sem csöndben elkullogott hanem megpróbálta másfelé terelni a témát. A hülye ő volt, nem én, ez ki is derült, jól beégett szegény.

Persze, a kisugárzásból a boltban már észreveszi, hogyne. Ez jól szokott látszódni a hírekből amikor egy nő elmegy valakivel akivel nem kellene.

Nem nézek ki úgy mint egy 40-es ezt csak példaként írtam. Egyébként miért jónapotozna még ha fiatalos 40-nek is néz? Én már lesziáztam, előttem-utánam sziázott másokat szóval nem a tiszteletről beszélünk.

Nyilván a kinézet dönt, még ilyenkor is fintorognak legbelül.

Attól, hogy valaki leír egy baromságot 3x vagy 10x még nem lesz igaz, és ti ugyanúgy felszavazzátok és adjátok alá lovat, lásd a tegnapelőtti autistás válaszoló.

2023. máj. 13. 13:02
 138/149 anonim ***** válasza:
62%
Mi az hogy nőt KAPNI? Kitől? Hogyan?
2023. máj. 13. 13:08
 139/149 anonim ***** válasza:
57%
Így van, te írod le baromságaidat szorgosan ismételve százszor is akár és közben totálisan figyelmen kívül hagyod, hogy már réges-régen rácáfoltak és bizonyították, hogy egyáltalán nem vagy maximum csak részben igaz, de te se kép, se hang. Ismétled ugyanazt, érvelni nem tudsz, hisz nincs mivel, ezért mindenre visszaböfögöd ugyanazt és azt hiszed ettől már igazad lesz. Ez aztán az intelligencia.
2023. máj. 13. 13:09
 140/149 A kérdező kommentje:

A nő adja oda magát. Tényleg sose hallottad még sehol, hogy Béla megkapta Zsuzsikát? Vagy, hogy megkaptam egy menetre Barbikát? Stb.

Lásd az autistás okoskodó hölgyet példaként.

2023. máj. 13. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!