Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 31 éves férfiként mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves férfiként mit tehetnék, hogy jobban kelljek a nőknek ha már komoly egzisztenciát építettem, jók a belsőértékeim, de a jóképűség hiányán nem tudok változtatni?

Figyelt kérdés

Hiába tesz bármit az ember, se a magasságán , se a jóképűség hiányán nem tud változtatni, ezek pedig kulcstényezők a nőknél, ez számít legalább 70-80%-ban a belsőértékek, a sikeresség, az anyagi biztonság(kivéve a golddiggereknél de azok nem érdekelnek) csak a további 20-30%-ot teszi ki, mi tévő legyen így egy férfi?

Az igényeimet nem tudom csökkenteni, csúnya nővel képtelen vagyok összejönni, mivel én sem vagyok csúnya, csak átlagos, illetve az élet többi területén a kinézeten kívül bőven átlagon feletti vagyok.

2023. máj. 12. 15:35
 101/149 anonim ***** válasza:
47%
Persze hogy jól érzed marad a 10. sör után 🤣
2023. máj. 12. 20:17
 102/149 A kérdező kommentje:

Szerinted miért?

Jelenleg 8 van bennem még csak.

2023. máj. 12. 20:24
 103/149 anonim ***** válasza:
26%

Ki mondta, hogy akár egy nőhöz is odamehetett volna?! Többek között a saját egészsége és érdeke miatt is javasolta neki a kommentelő, hogy ez idő alatt edzhetett is volna, ebből te ügyesen, szokásosan totál kiforgatva kihozod, hogy "Hogy még jobban megalázzák, persze mindenki erre vágyik." Nonszensz, de tényleg. Senki hasonlóról sem beszélt. Van rajta alap 20-25 kg felesleg, szóval nagyon is ráférne az edzés/sport, azzal ártani nem fog,

sőt! Máris tett egy lépést az egészsége és a külseje javításának érdekében.

"a nők manapság ennyire felszínesek."

Ja, csúnya gonosz nők, hogy mernek számukra is vonzó férfit választani, egyszerűen hallatlan. Hogy képzeli azt egy csinos, vékony és szép nő, hogy a dagadt, átlag alatti, taszító alkesz helyett a vonzó, szálkás/izmos, jóképű férfit választja?! Még szerencse, hogy a kérdező kicsit sem felszínes.. Jaa várjunk csak, mégis. Tehát az a vékony, szép nő, aki nem akar összejönni egy átlag alatti, elhízott pasival az felszínes, ellenben az az átlag alatti, elhízott pasi, aki vékony és szép nőt akar kicsit sem? Aha, tök logikus.

"Ha nem születtél jóképűnek, esélytelen"

Ez ismét csak nem igaz, sőt! Ezt konkrétan maga a való élet cáfolja, ugyanis átlagos meg ronda férfiak MILLIÓI vannak kapcsolatban. Elég kimenni az utcára, teli van átlagos párokkal. Persze célszerű nyitott szemmel járni, nem a fejünket a seggünkben hordva, az azért sokat segít.

2023. máj. 12. 20:40
 104/149 anonim ***** válasza:
55%

"Szerinted miért?"

Én már leírtam a 95ösben, hogy én mire gondoltam, de azt mondtad nem az. Ezért is kérdezem, hogy miért. Tényleg érdekel a válaszod.

2023. máj. 12. 20:41
 105/149 anonim ***** válasza:
100%

Na, eltűntél:S

Pont most, amikor az igazi lényegre tértünk volna:S Mondjuk ha eg yórája a 8 sörnél tartotátl, akkor lehet ma már nem vitatjuk ezt meg, de azért ha visszajössz, kérlek válaszolj!

104es

2023. máj. 12. 21:16
 106/149 anonim ***** válasza:
26%

Nő vagyok, diplomás, több nyelven beszélek, veled egyidős és nemzetközi kereskedelemmel foglalkozok. 250.000€ kerestem nettóba 2022-be.

Ekkora arcom viszont nincs mint neked.

2023. máj. 12. 23:29
 107/149 anonim ***** válasza:
30%
Van pocakod?
2023. máj. 13. 02:52
 108/149 anonim ***** válasza:
30%
Részeg vagy
2023. máj. 13. 02:52
 109/149 anonim ***** válasza:
6%
Itt pialsz a szomszedba nem bofogj
2023. máj. 13. 02:53
 110/149 anonim ***** válasza:
62%

"250.000€ kerestem nettóba 2022-be"

Hogy sikerult erettsegi nelkul diplomazni? 🧐

A "foglalkozok" sem rossz amugy :)

38F incel

2023. máj. 13. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!