Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a pénzéhes, amiért közös kasszát szeretnék?
Párommal 5 hónapja vagyunk együtt. Tegnap költöztem hozzá véglegesen, ma délután pedig úgy döntött, hogy beszéljük át az anyagi dolgokat. Én kisgyermekgondozó vagyok, ő mérnökinformatikus. Szerinte nem kellene közös kasszán lennünk legalább addig, amíg el nem jegyez, mert 50%-50% az alapja annak, hogy anyagilag is megbízzunk egymásban és ne függjön egyikünk a másikunktól. Na most az a nagy helyzet, hogy ő 500,000 Ft-ot keres nettóban, én 145,000-et. De fizessem a felét mindennek. Annyi, hogy a rezsit kifizeti, azt nem kell feleznünk, de a saját telefonszámlámat is nekem kell állnom. Ugyanakkor kaja 50-50, minden egyéb szintén felesbe menne.
Szerintetek ez így fair?
24/N
@31
igy igaz (: ferfi = csaladfenntarto
MIMIMI?!
Te vezeted a háztartást, ő meg szrt se tesz bele?
Én megmondanám, hogy drágám, ha felezni akarsz, akkor a házimunka is felesbe megy, annak minden mozzanatával!
Egyébként együttélésnél szerintem külön kasszával kell kezdeni az első fél évben, hogy el bírjátok e egymást viselni, aztán fél év után fél-egy év közös kassza, ha jól meg jöhet az eljegyzés és a házasság(ami a törvényes közöskassza) Tisztázzátok mennyi időre gondolja ezt!
#37, és mindezt 5hónap utàn oda is vetnéd, hm?
Ne nevettesd màr ki magad...
Ti komolyan bérleti díjat kérnétek a párotoktól,ha hozzátok költözne?
Én ennyi idő után nem költöznêk senkihez.Fizesd ki a saját dolgaidat,a kaját külön vegyétek meg,és rakj félre amennyit csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!