Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek én pénzéhes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés

Az elejéről kezdeném, bocsánat ha hosszú lesz.

A párommal 3 éve ismerkedtünk meg interneten, majd az első randin sétáltunk egy nagyot és beszélgettünk. Én előtte sosem kérdeztem, ő pedig nem az a dicsekedős fajta, szóval nekem az első randi végén derült ki, hogy van autója (mivel nem a házunknál parkolt és amúgy közel lakik azt hittem gyalog jött). Azt viszont tudtam az elejétől fogva, hogy külföldön dolgozik, de mikor összejöttünk több hónapig munkanélküli volt. Utána is inkább csak azon járt az eszem, hogy mennyire hiányzik, nem azon, hogy mennyit keres.

Magyar viszonylatban én sem keresek rosszul, de persze hozzá képest a negyede-ötöde a fizum az övének. De ez köztünk sosem volt probléma felváltva szoktunk fizetni az átlagos dolgokat.

Most viszont eljutottunk oda, hogy közös lakást vásároltunk, értelemszerűen én kevesebbet tudtam beleadni, de a tulajdoni hányadok is ez alapján állnak fel. Viszont, részletesen senkinek sem mondjuk el a költségvetésünk, aminek hiányában már most csámcsognak a hátam mögött, hogy jó helyre tettem a ...-at.

Szerintetek ez valóban így van? Én úgy gondolom, hogy ez a természetes menete egy kapcsolatnak (mi szerencsések vagyunk, hogy saját lakásba költözhetünk), gyerekeket szeretnénk és nem arról van szó, hogy megcsípem magamnak ezt a palit mert pénze van. Persze tudom ne foglalkozzak mások véleményével, de rosszul esik, hogy attól, hogy jól keres a párom még én is hozzájárulok a költségekhez amennyire tudok. Mert persze ha ő nem lenne, én egyedül max albiba tudtam volna elmenni, vagy hitelből lakást venni, de ennyi erővel azt is megcsinálhattam volna, hogy hagyom, hogy ő fizessen mindent én meg csak vakarom a... de amennyire tudtam, beszálltam.

2017. aug. 11. 02:05
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Most ennek a kérdésnek mi értelem van? Simizzük meg a buksid, hogy milyen ügyike vagy? Mert nyilván te is tudod, hogy ennek amit leírtál, köze nincs ahhoz, mikor valaki pénzéhes.
2017. aug. 11. 02:58
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Itt le se mernen irni mennyit keres a parom, mert rogton kapnam a privatokat, de ha en minden ilyen hulyeseget felvennek, akkor ki sem lepnek a hazbol csak bogve mindennap. Felesleges ilyesmivel foglalkozni. Ez ugyis csak Magyarorszagon tema.
2017. aug. 11. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Ha megerősítés kell, tessék: akkor lennél pénzéhes, ha a párod pénze lenne a túlnyomóan döntő faktor abban, hogy vele vagy. Ha csak simán "fontos" faktor, az nem pénzéhség. A pletykákkal sajnos nem hiszem, hogy sok minden tudsz kezdeni, de talán egy kicsit vigaszt nyújt, ha belegondolsz: aki így pletykál, tulajdonképpen csak kétségbeesetten indokot keres arra, hogy ne érezze magát alsóbbrendűnek.
2017. aug. 11. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki a hátad mögöttiek akár a popódat is kinyalhatnák.... ne foglalkozz azzal.
2017. aug. 11. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, ennek semmi köze hozzá. Amúgy együtt élünk a párommal, a lakás az övé egyedül, ő vette, még mielőtt megismerkedtünk. Akkor ne költöznénk össze, amíg nem tudok én is venni egyet, vagy kifizetni a felét? Akkor nem mostanában élnénk együtt, pedig jól keresek viszonylag.
2017. aug. 11. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy pénzéhes. Azt írtad mikor ismerkedtetek munkanélküli volt, meg te is ugyanúgy beleadod amid van. Ne foglalkozz a hülyékkel, legyetek boldogok!
2017. aug. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!