Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire pénzéhes vagyok?
Párom szerint nincs tőlem pénzéhesebb ember a földön.
Én jelenleg még tanulok, nappali tagozat mellett dolgozom, most írom a szakdolgozatom is mellette, szóval nagyon fárasztó, így is fél nyolckor végzek a munkahelyemen. 80 ezret keresek, párom ennek a háromszorosát. 50 ezer elmegy albira, 15 kajára, 3500 bkk-ra a maradék pedig gyógyszerekre. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha kajára legalább 30-at el tudna rakni ő is, így 45 lenne kettőnknek. Szerinte fölösleges, mert neki ennyi bőven elég, ő 30-ból kijön, mit nyavalygok, tanuljam meg beosztani a pénzem. Neki hó végéig marad egy csomó pénze, amit hülyeségekre költ, miközben nincs mitt ennem. Tudom, hogy nem kellene, de anyámtól szoktam kérni hó végén ( nem is mondom el a páromnak),hogy ne éhezzek.
Én nem érzem fairnek, hogy mindent 50-50 arányban fizetünk, ami neki pedig megmarad, ahelyett, hogy segítene, inkább elkölti.
Napi 12 órát vagyok munkahelyen és iskolában együtt. Amint hazaérek, tanulnom kell, de akkor is csak lecsesz, hogy miért nem főztem. Kezdek megőrülni!
Már az elején megmondtam neki, hogy kevesebb fizetésem lesz, míg tanulok. Megígérte, hogy támogatni fog, ne féljek...
Ma megmertem kérdezni, hogy tudna-e kőlcsön adni 2500 ft-ot, mert az unokahugaimnak szeretnék valami ajándékot csinálni karácsonyra. De nem. Mert ők az én rokonaim, nem az övé. Pedig az egyiknek én vagyok a keresztanyja, ő pedig a keresztapa, de leszarja. Nagyon félreismertem.
Nagyon pénzéhes vagy ha nem akarsz éhezni...
Én elgondolkoznék ezen a kapcsolaton, ha a párod szeretne megértené, hogy dupla annyi dolgod van mint neki így nem tudsz teljes állásban dolgozni még legalább fél-egy évig amíg befejezed a sulid.
Ha a közös gyereketekkel lennél otthon akkor is hagyna éhezni a gyerekkel és élhetnél a gyedből amíg ő hülyeségekre költ?
Kicsit tegyük félre a pénzügyi részt. Hogy bírod ki, hogy a barátod így viselkedik veled? Egy normális kapcsolat nem így működik. Támogatni kellene egymást, nem pedig önzőnek lenni. Nyilván ezt most nem rád értem.
Az előző kapcsolataimban mindig segítettem a barátnőimet, ha úgy láttam, hogy anyagilag elfogytak a hónap végére, vagy épp segítségre van szükségük. Még én szégyellném magam, ha a jó keresetem mellett a párom éhezne. Én a helyedben inkább ezen gondolkodnék el, nem azon, hogy pénzéhes vagy-e vagy sem, hisz nyilván nem.
30F
Nem is értem, hogy lehetek ilyen béna. 4 év alatt bújt ki a szög a zsákból...
Tudom, hogy másnak nagyobb bajai vannak, de ez akkor is olyan rossz, hogy én mindig segítettem neki, ő meg leüvölt.
Na nem panaszkodok tovább. Nehéz lesz szakítani, nem is értem ezek után miért ragaszkodok hozzá.
Ne haragudj!!!
Női szemmel; nem szeret. Én dobnám, minél előbb!
Nem az anyagiak... Az elv! El tudom képzelni milyen lehet... Nem tudom mióta vagytok együtt, de engedd el, a köddel együtt!
Keress olyat, aki szeret és Számithatsz rá!
"hogy ne éhezzek"
klasz pasid van. mondhatni főnyeremény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!