Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ennyire pénzéhes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés

Párom szerint nincs tőlem pénzéhesebb ember a földön.

Én jelenleg még tanulok, nappali tagozat mellett dolgozom, most írom a szakdolgozatom is mellette, szóval nagyon fárasztó, így is fél nyolckor végzek a munkahelyemen. 80 ezret keresek, párom ennek a háromszorosát. 50 ezer elmegy albira, 15 kajára, 3500 bkk-ra a maradék pedig gyógyszerekre. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha kajára legalább 30-at el tudna rakni ő is, így 45 lenne kettőnknek. Szerinte fölösleges, mert neki ennyi bőven elég, ő 30-ból kijön, mit nyavalygok, tanuljam meg beosztani a pénzem. Neki hó végéig marad egy csomó pénze, amit hülyeségekre költ, miközben nincs mitt ennem. Tudom, hogy nem kellene, de anyámtól szoktam kérni hó végén ( nem is mondom el a páromnak),hogy ne éhezzek.

Én nem érzem fairnek, hogy mindent 50-50 arányban fizetünk, ami neki pedig megmarad, ahelyett, hogy segítene, inkább elkölti.

Napi 12 órát vagyok munkahelyen és iskolában együtt. Amint hazaérek, tanulnom kell, de akkor is csak lecsesz, hogy miért nem főztem. Kezdek megőrülni!

2016. dec. 3. 22:54
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
#25-ös, miért lenne evidens, hogy akit szeretek, az éhezik mellettem, mert én a saját pénzemet elszórakozom, elköltöm hülyeségekre? Ne haragudj, de nekem ez minden, csak nem evidens. És nem a csillagos eget kérte tőle a kérdező, hanem rongyos havi 15 ezer forint pluszt (240-ből!), élelemre.
2016. dec. 4. 01:21
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem is találok szavakat arra, hogy valaki együtt él a párjával, akinek a hónap végére nem marad pénze önhíbáján kívül, éhezik, míg ő szórja a megmaradt pénzét, de közben elvárja, hogy főzzenek neki. Eszem megáll, hogy mik vannak.

Azt már megkérdezni is felesleges, mert nyilván a foggátlót is a kérdező fizeti.

Én az első ilyen hónap után otthagytam volna.

2016. dec. 4. 01:35
 33/56 A kérdező kommentje:
Ez egy hosszú folyamat volt, lassan változott meg, míg végül ide lyukadtam ki. Ahogy egyre nőtt a fizetése, úgy felvett egy ilyen uralkodói hangulatot, és most nem lát a büszkeségétől.
2016. dec. 4. 01:45
 34/56 Missi_Key ***** válasza:
26%

egyrészt, saját pénzből gazdálkodj, az 50-50 fair ha közös dolgokra megy...kaját meg miért nem vesztek külön magatoknak...

vizont az h lecsesz h nem főzöl..nem vagy az anyja, tejóég :D..de ha már te főzöl és közös a kaja akk nyugodtan mondhatod h legalább ő vegye meg.

2016. dec. 4. 02:11
 35/56 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Jó ötlet külön kaját venni, de 15 ezerből egy hónapra nem jövök ki, csak két hétre. Ezért mondtam a páromnak is, hogy adjon 15-öt a maradék két hetemre. Ha szeretne, akkor adna, nem érezné kényszernek.

2016. dec. 4. 02:15
 36/56 anonim ***** válasza:
89%

"saját pénzből gazdálkodj"

Próbáltál már 30 000 forintból gazdálkodni egy hónapban? Baromira nem könnyű. Utazás, bérlet, fogkrém, szappan, papírzsebkendő, mosópor, és ha jól értem, a kérdező rendszeresen gyógyszert is szed.

"50-50 fair ha közös dolgokra megy"

Nem fair, ha az egyik ebből kedvére költekezhet, a másiknak meg nincs mit ennie. Nem két idegen ember. Társak. Egy pár. Ez azt jelenti, hogy két olyan ember, akik szeretik és támogatják egymást, és kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Legalábbis ezt kéne, hogy jelentse.

"kaját meg miért nem vesztek külön magatoknak"

Mert nincs miből, azért.

2016. dec. 4. 02:58
 37/56 anonim ***** válasza:
8%

hiába pontoztál le, amondó vagyok, hogy mindenki gazdálkodjon abból, amije van

ha ez nem jön össze nálatok, akkor ti nem vagytok egymásnak valóak

2016. dec. 4. 04:23
 38/56 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hozzáállás, hogy mindenki gazdálkodjon abból, amije van.

A Kérdezőnek ennyi pénzből lehetetlen!

Kérdező, hagyd a fenébe ezt a hímet(férfinek nem tudom nevezni), menj vissza anyudhoz, és felejtsd el ezt a barmot!

Május óta nincs munkám, 32 éves vagyok.De nem éhezek, nem fázom, nem rongyokban járok.Emellett van egy 7 éves lányom az exemtől.

Párom soha egy szóval nem mondta, hogy milyen gáz már, hogy eltart minket.

Mert tisztel és szeret.

Sajnos kiderült, hogy a távollátásommal baj van, de a szemüveget csak januárban tudom megcsináltatni.Akkor viszont mehetek dolgozni.

Szóval van az az élethelyzet, amikor bizony a párunkra vagyunk utalva.

Kérdező, téged ez az ember se nem szeret, se nem tisztel.

Tanulsz, mellette dolgozol.Ez nem könnyű.

Jobbat érdemelsz!

Sok sikert kívánok mindenhez! :)

2016. dec. 4. 06:21
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

Annnnnyira fel tud idegesiteni ez a marpedig akkor is 50-50 ha beledoglesz hozzaallas, amit meg par kommentelo is erosit, hatha megis hagyod magad neki.

Az nem akar feltunni senkinek h olyan dolgokra kolti el a maradek penzet ho vegen, amiket szeret? De a baratnoje ehezzen? Akkor ot nem szereti. Nem arrol van itt szo, hogy egesz eleteben tartsa el, hanem h amig vegez az iskolsval, segitse ki. Neki is megeri, hiszen marad baratnoje. Talan valami 4 evet irt a kerdezo... az mar eleg sok ahhoz h el tudja donteni h er e annyit a kapcsolat. O megmutatta h neki nem. De szexre meg fozni jo... Jobb ha lelep es nem is sajnslja a dontest.

2016. dec. 4. 11:29
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki gazdálkodjon abból, amije van "

Itt párkapcsolatról van (lenne) szó, nem lakótársiról. A kérdező pedig nem luxus dolgokra vágyik, csak hónap végén sem szeretne éhezni.

2016. dec. 4. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!