Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire pénzéhes vagyok?
Párom szerint nincs tőlem pénzéhesebb ember a földön.
Én jelenleg még tanulok, nappali tagozat mellett dolgozom, most írom a szakdolgozatom is mellette, szóval nagyon fárasztó, így is fél nyolckor végzek a munkahelyemen. 80 ezret keresek, párom ennek a háromszorosát. 50 ezer elmegy albira, 15 kajára, 3500 bkk-ra a maradék pedig gyógyszerekre. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha kajára legalább 30-at el tudna rakni ő is, így 45 lenne kettőnknek. Szerinte fölösleges, mert neki ennyi bőven elég, ő 30-ból kijön, mit nyavalygok, tanuljam meg beosztani a pénzem. Neki hó végéig marad egy csomó pénze, amit hülyeségekre költ, miközben nincs mitt ennem. Tudom, hogy nem kellene, de anyámtól szoktam kérni hó végén ( nem is mondom el a páromnak),hogy ne éhezzek.
Én nem érzem fairnek, hogy mindent 50-50 arányban fizetünk, ami neki pedig megmarad, ahelyett, hogy segítene, inkább elkölti.
Napi 12 órát vagyok munkahelyen és iskolában együtt. Amint hazaérek, tanulnom kell, de akkor is csak lecsesz, hogy miért nem főztem. Kezdek megőrülni!
Kérdező, ezt még olvasni is rossz volt. Nekem eleve furcsa ez a mostani szokás, hogy együtt élő emberek nincsenek közös kasszán, de arra, hogy akivel együtt élek, akit állítólag szeretek, mellettem éhezzen, arra egyszerűen nem találok szavakat.
Nekem nagyon kicsi a jövedelmem, a barátomé nagyjából két és félszer nagyobb (nem élünk együtt), de amikor anyagi krízisbe került pár hétre, akkor nekem teljesen természetes volt, hogy főztem rá, és minden reggel csomagoltam neki ebédet a munkába.
Ez az ember se nem szeret, se nem tisztel téged.
"de akkor is csak lecsesz, hogy miért nem főztem."
Döbbentemn olvasom, milyen emberek vannak.
Kérdező, menj vissza anyukádhoz. Semmi szükséged egy ilyen pasira.
én azért egyikőtökkel se értek egyet
te is tudtad, hogy ő sokkal többet keres, ilyenkor az is evidens, hogy ami marad a fizetéséből, az az övé, arra költi amire akarja
ha nem telik 100 ezres lakásra, ne kell benne lakni
Kedves 25-ös!
Tisztában vagyok azzal, hogy ami marad, az a saját része. Nem ezzel van a gond.
Két évvel ezelőtt valamennyivel olcsóbban lehetett albérleteket találni a fővárosban.
2-vel előző válaszolóval nagoyn nem értek egyet, bár szerintem csak nem olvasta végig a kommenteket (remélem...)
A kérdező leírta, hogy a srác megígérte, hogy támogatni fogja. Innentől a lány nem hibás ebben. (Akkor lenne az, ha ő is megszegi az eredeti egyezséget, akármi volt is az... de dolgozik + tanul, halad vele, végezni fog, jobban fog keresni lassan...)
Gondolom nem ő akart drága albiba költözni, amire nincs pénze, hanem a srác mondta neki, hogy költözzenek össze, majd megoldják, majd kipótolja, de ő külön akar élni a szülőktől. Szóval nem elég, hogy nem szereti/tiszteli a kérdezőt, de még a szemébe is hazudott...
Ha annak, amit írsz, a fele igaz, már ki kéne dobnod. Ha mind, akkor menekülj.
Igen, ezelőtt egy egyszobás albiban laktunk 50 ezerért, de a tulaj mevszegte a szerződést, úgyhogy leléptünk. Már akkor tudtam, hogy nehéz lesz olcsót találni. Azt mondják, hogy 80 ezer egy 52nm-es albiért nem sok. Csak a rezsi is ugye 20...
Igen, megfontoltam. Leküzdöm az érzelmi függőségemet és továbblépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!