Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ennyire pénzéhes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés

Párom szerint nincs tőlem pénzéhesebb ember a földön.

Én jelenleg még tanulok, nappali tagozat mellett dolgozom, most írom a szakdolgozatom is mellette, szóval nagyon fárasztó, így is fél nyolckor végzek a munkahelyemen. 80 ezret keresek, párom ennek a háromszorosát. 50 ezer elmegy albira, 15 kajára, 3500 bkk-ra a maradék pedig gyógyszerekre. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha kajára legalább 30-at el tudna rakni ő is, így 45 lenne kettőnknek. Szerinte fölösleges, mert neki ennyi bőven elég, ő 30-ból kijön, mit nyavalygok, tanuljam meg beosztani a pénzem. Neki hó végéig marad egy csomó pénze, amit hülyeségekre költ, miközben nincs mitt ennem. Tudom, hogy nem kellene, de anyámtól szoktam kérni hó végén ( nem is mondom el a páromnak),hogy ne éhezzek.

Én nem érzem fairnek, hogy mindent 50-50 arányban fizetünk, ami neki pedig megmarad, ahelyett, hogy segítene, inkább elkölti.

Napi 12 órát vagyok munkahelyen és iskolában együtt. Amint hazaérek, tanulnom kell, de akkor is csak lecsesz, hogy miért nem főztem. Kezdek megőrülni!

2016. dec. 3. 22:54
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
4 éve lakunk együtt, nem sétálok el 2 hónap múlva. De megtanultam a leckét! Manapság a szerelemhez is szerződés kell.
2016. dec. 4. 23:15
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

18-as válaszoló vagyok. Dehogy kell szerződés a szerelemhez, azt azt jelentené, hogy nem bíznak a felek kölcsönösen egymásban, a normális kapcsolat alapja pedig a bizalom. Ha ez nincs meg, akkor féltékenykedés, veszekedés, halálra ítélt már az elején.

A te eseted sajnos nagyon szomorú, leírásod alapján valóban úgy élt, mint egy kiskirály és élvezte, hogy kiszolgálják, te pedig úgy ugrálsz, ahogy ő csettint, de az éhezés résznél egyszerűen felfordult a gyomrom, hogy ilyenre képes valaki. Ettől függetlenül a jövőben tudom, hogy nehéz lesz bízni, de a következő párod ne ítéld el, vagy ne bánj vele rosszabbul azért, mert az előző kapcsolatod rossz volt és ne engedd, hogy szelleme megkeserítse életed.

2016. dec. 5. 08:00
 53/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A szerződést pedig ironikusan értettem Missi Keynek címezve.

2016. dec. 5. 13:39
 54/56 Missi_Key ***** válasza:
0%
hát, az biztos hogy minden sokkal tisztább lenne, ha előre tisztáztok dolgokat...csakhát az emberek kuszák
2016. dec. 6. 01:23
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Missi! Tisztázták. Olvasd el az ötös kommentet: a kérdező nem akart a fiúhoz költözni, pont azért, mert neki kevés pénze van. A fiú akkor megígérte, hogy mindenben segíteni fog, ne féljen. Igaz, ezt írásbeli szerződésben nem rögzítették, de ha megtették volna, akkor azt most elhasználhatnák vécépapírnak, ugyanis egy ilyen ígéret jogilag nem kötelez senkit semmire. Morálisan kötelezne, de csak azt, akinek olyanja van.

Mondd meg nekem, nagyon őszintén, ha neked maradna 150-170 forintod havonta, amiből kedvedre költekezhetsz, akkor te el tudnád nézni, hogy a párod, élettársad éhezik melletted? Te is azt mondanád neki, amit a kérdezőnek javasolsz, hogy gazdálkodjon a saját nem létező megmaradt pénzéből?

2016. dec. 6. 01:39
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező:Azért majd írd meg elcuccoltál-e és mit szólt hozzá ez a lovag?
2016. dec. 6. 02:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!