Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire pénzéhes vagyok?
Párom szerint nincs tőlem pénzéhesebb ember a földön.
Én jelenleg még tanulok, nappali tagozat mellett dolgozom, most írom a szakdolgozatom is mellette, szóval nagyon fárasztó, így is fél nyolckor végzek a munkahelyemen. 80 ezret keresek, párom ennek a háromszorosát. 50 ezer elmegy albira, 15 kajára, 3500 bkk-ra a maradék pedig gyógyszerekre. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha kajára legalább 30-at el tudna rakni ő is, így 45 lenne kettőnknek. Szerinte fölösleges, mert neki ennyi bőven elég, ő 30-ból kijön, mit nyavalygok, tanuljam meg beosztani a pénzem. Neki hó végéig marad egy csomó pénze, amit hülyeségekre költ, miközben nincs mitt ennem. Tudom, hogy nem kellene, de anyámtól szoktam kérni hó végén ( nem is mondom el a páromnak),hogy ne éhezzek.
Én nem érzem fairnek, hogy mindent 50-50 arányban fizetünk, ami neki pedig megmarad, ahelyett, hogy segítene, inkább elkölti.
Napi 12 órát vagyok munkahelyen és iskolában együtt. Amint hazaérek, tanulnom kell, de akkor is csak lecsesz, hogy miért nem főztem. Kezdek megőrülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!