Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a pénzes pasikra buknak a nők?
Fordítva ugyanis ez nem igaz. Nézzétek meg ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=LrjfD4GA8sk
Kérdező, ezerszer el lett már mondva, de akkor csak most, csak neked ezeregyedszer...
1. ne általánosíts
2. de ha már lemegyünk primitív általánosításba: biológiailag a férfi megy a farka után, a nő pedig olyan férfit keres, akivel biztonságban fel tudja nevelni az utódokat; 2 gyereket szerinted a közmunkás Józsival, vagy a jól kereső vállalkozóval/programozóval/főorvossal?
Lopez
Hagyjuk már a gyereket. A legtöbb nő nem akar ma már gyereket, a szingliség a menő, fogy a magyar (és az összes fejlett országban így van ez).
Szóval arra adj magyarázatot, hogy ha nem akar egy nő gyereket, akkor is a pénzes pasira bukik.
Fordítva ez nem áll, a férfi elfogadja az "anyagilag senki" nőt is.
8#-as
Buta vagy mint a seggem. A videó olyan egyértelmű...bár neked nem.
ma 11:05
Jaj ez melyik film?! Hát ezen sírva röhögök, mi a magyar címe??! XD le akarom szedni.
Kérdező, vannak nők, akiket a gravitáció hozott le a fáról, de elég sokat az evolúció (mondjuk az evolúciónál kevés nagyobb baromságot olvastam...). Na, a lényeg, hogy a génjeikben kódolva van, hogy az erős, sikeres férfit keresik, nem egy rinyagépet.
Tudod, az állatvilágban is a fiú madárnak van jó nagy fark...tolla.
"mondjuk az evolúciónál kevés nagyobb baromságot olvastam..."
Te egy igazi, felvilágosult, modern gondolkodású ember vagy. Véleményed nagyon hasznos számomra.
" Miért a nagymellű nőkre buknak a pasik?"
Sosem értettem ezt a párhuzamot az anyagi helyzet és a testi adottságok között. Esetleg, ha a kérdező azt kérdezte volna, hogy miért a nagyf_szú férfiakra buknak a nők akkor még érteném is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!