Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a csajok a vékony pasikra, amikor biztonságérzetre vágynak?
Miért van az, hogy a legtöbb csaj a vékony, sportos srácokra bukik és nem a nagyobb darab palikra, holott elvileg a férfi (egyik) dolga az lenne, hogy biztonságot nyújtson a barátnőjének?
31/F egy kövér srác
én vékony vagyok és tapadnak rám a nők
de azt nem tudom miért
Felfogjuk végre, hogy mindenkinek más tetszik vagy pattogtok még egyhelyben néhány évig?
Én pl. nem szeretem, ha egy pasi nagyobb nálam. Lehet magasabb, de ne legyen duci/mackós/kigyúrt/két ajtós szekrény, mert félek tőle. Legyen inkább vasággyal 60 kg, vagy csak szálkás, mindegy. Mondjuk engem nem is nagyon kell megvédeni.
31/F egy kövér srác
Attól még hogy kövér vagy miért gondolod hogy bárkit is meg tudnál védeni? Én 192 centi vagyok és kb. 90 kiló, de legyél te abban teljesen biztos hogy földhöz csapkodnám a dagadt seggedet ha arról lenne szó. És én még utol is tudok érni valakit ha arról van szó. Te meg mit tudsz? Izzadni meg lihegni, ha valami küzdősportot csináltál akkor talán rövid távon, közelharcban veszélyes bírsz lenni. Attól még akkor is odaváglak.
kövért minek írod oda mindig?
ennyire bánt vagy wtf?
#7 te olyan kemény csávó lehetsz
Úgy írja hogy a csajok nem buknak a "nagyobb darab palikra" mintha ő egy kigyúrt MMA-s vadállat lenne. Ehhez képest azért nagydarab mert kövér. Az mire garancia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!