Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért buknak a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a csajok a vékony pasikra, amikor biztonságérzetre vágynak?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a legtöbb csaj a vékony, sportos srácokra bukik és nem a nagyobb darab palikra, holott elvileg a férfi (egyik) dolga az lenne, hogy biztonságot nyújtson a barátnőjének?

31/F egy kövér srác

2013. máj. 15. 21:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert nem minden a kinézet, úristen...
2013. máj. 15. 21:06
 2/27 anonim ***** válasza:
Vékonyakra? Pont fordítva látom vékonyként.
2013. máj. 15. 21:06
 3/27 anonim ***** válasza:
Vékonyakra? Pont fordítva látom enyhén túlsúlyosként.
2013. máj. 15. 21:07
 4/27 anonim ***** válasza:

én vékony vagyok és tapadnak rám a nők

de azt nem tudom miért

2013. máj. 15. 21:09
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Felfogjuk végre, hogy mindenkinek más tetszik vagy pattogtok még egyhelyben néhány évig?

Én pl. nem szeretem, ha egy pasi nagyobb nálam. Lehet magasabb, de ne legyen duci/mackós/kigyúrt/két ajtós szekrény, mert félek tőle. Legyen inkább vasággyal 60 kg, vagy csak szálkás, mindegy. Mondjuk engem nem is nagyon kell megvédeni.

2013. máj. 15. 21:10
 6/27 anonim ***** válasza:
nem minden esetben van így jó a maci alkat is :)
2013. máj. 15. 21:11
 7/27 anonim ***** válasza:

31/F egy kövér srác

Attól még hogy kövér vagy miért gondolod hogy bárkit is meg tudnál védeni? Én 192 centi vagyok és kb. 90 kiló, de legyél te abban teljesen biztos hogy földhöz csapkodnám a dagadt seggedet ha arról lenne szó. És én még utol is tudok érni valakit ha arról van szó. Te meg mit tudsz? Izzadni meg lihegni, ha valami küzdősportot csináltál akkor talán rövid távon, közelharcban veszélyes bírsz lenni. Attól még akkor is odaváglak.

2013. máj. 15. 21:13
 8/27 anonim ***** válasza:

kövért minek írod oda mindig?

ennyire bánt vagy wtf?

2013. máj. 15. 21:14
 9/27 anonim ***** válasza:
#7 te olyan kemény csávó lehetsz
2013. máj. 15. 21:15
 10/27 anonim ***** válasza:

#7 te olyan kemény csávó lehetsz

Úgy írja hogy a csajok nem buknak a "nagyobb darab palikra" mintha ő egy kigyúrt MMA-s vadállat lenne. Ehhez képest azért nagydarab mert kövér. Az mire garancia?

2013. máj. 15. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!