Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért buknak a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a csajok a vékony pasikra, amikor biztonságérzetre vágynak?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a legtöbb csaj a vékony, sportos srácokra bukik és nem a nagyobb darab palikra, holott elvileg a férfi (egyik) dolga az lenne, hogy biztonságot nyújtson a barátnőjének?

31/F egy kövér srác

2013. máj. 15. 21:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez igen, nem gondoltam volna, hogy ennyien a vékonyakat preferálják. De ez hülyeség is, mert nem is így van. A vékony itt magában foglalja hogy egyenes, izomszövetek jelen vannak. A satnya, vállatlan természetesen továbbra sem kell a kutyának se.
2013. máj. 15. 21:48
 22/27 anonim ***** válasza:

# 20

Milyen anorexiás némberekkel futottál te össze? xd Én azért combosabb vagyok, mint a vállad! :'D

2013. máj. 15. 21:51
 23/27 anonim ***** válasza:

Hát akkor én bizony kapjam be, mert combos vagyok, de a felsőtestem szépen kidolgozott? :D

De tudom utálni ilyenkor a térd problémákat...

2013. máj. 15. 21:54
 24/27 anonim ***** válasza:

mert a zsírral nem versz le senkit :D

(mondjuk én se az izmommal mert amúgy bexari vagyok nagyon ha verekedésről van szó :D)

2013. máj. 16. 00:03
 25/27 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy én viszont veszélyes vagyok... annak idején sokkal rosszabb volt a helyzet, 20 éves koromban pl. az okkultizmusba menekültem a valóság elől, mert nem bírtam elviselni az embereket és a lányok állandó visszautasítását...így aztán elkezdtem a sátánizmusért rajongani, sátánista zenekarok lemezeit hallgattam illetve eljártam szektákba is, majd 26 évesen nagy nehezen kirángatott egy barátom ebből, mert már az életemet fenyegette ez az egész...
2013. máj. 16. 00:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Na ne röhögtess!A sátánizmus miatt lennél veszélyes?Vicces fiú vagy,azt meg kell hagyni.
2013. máj. 16. 05:01
 27/27 anonim ***** válasza:
legyél anorexiás. bejön. csak ne egyél és tuti lefogysz.
2013. máj. 16. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!