Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért buknak a csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért buknak a csajok a vékony pasikra, amikor biztonságérzetre vágynak?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a legtöbb csaj a vékony, sportos srácokra bukik és nem a nagyobb darab palikra, holott elvileg a férfi (egyik) dolga az lenne, hogy biztonságot nyújtson a barátnőjének?

31/F egy kövér srác

2013. máj. 15. 21:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
egyszer találkozgattam egy lánnyal, aranyos volt, meg minden, randizgattunk, aztán egy hét után inkább összejött egy személyi edzővel..:( általában ha odamegyek ismerkedni valakihez, előtte veszek egy szál virágot és odaadom neki, hogy ez a tiéd, de úgy látszik, ma már a romantika kihalt a nőkből. szexelni csak egyszer szexeltem, vagyis próbáltam egy lánnyal, de nem nagyon ment, meg megjegyezte, hogy nem túl vonzó, hogy lóg a hájas mellem
2013. máj. 15. 21:24
 12/27 anonim ***** válasza:
feldobhattál volna egy melltartót és akkor nem lógott volna
2013. máj. 15. 21:25
 13/27 anonim ***** válasza:
Én kicsit vagyok több az átlagnál mégse lesz ebből semmi.
2013. máj. 15. 21:27
 14/27 anonim ***** válasza:

Én tényleg a vékonyakra bukom, sosem volt még 70 kiló feletti barátom (magasságra 180 felett volt mind). Nagyon alábecsülöd a vékonyakat! Nem függ a testalkattól, hogy mennyire tud verekedni, és mennyire erős. Valamelyik volt barátom tényleg nem tudott verekedni egyáltalán, valamelyik meg esélyes is lenne talán a "hájas s*gged" ellen (btw annál nincs rosszabb, ha egy pasi segge nagyobb, mint az enyém!!!).

Összegezve:

1. Attól, hogy vékony, nyújthat biztonságot.

2. Én személy szerint nem szoktam azon pörögni, hogy engem meg kell védeni. Nem szempont ez egy párkapcsolatnál.

2013. máj. 15. 21:29
 15/27 anonim ***** válasza:
Azért van, mert a köverek csúnyák. De mivel 31 évesen lassan ideje lenne megállapotnod, keress valaki olyat, aki így is elfogad. Nem olyan nehéz az! Persze neked is el kell fogadnod, hogy az illető lány sem feltétlen egy gyönyörűség. :)
2013. máj. 15. 21:33
 16/27 anonim ***** válasza:
#14:Pff.Az én seggem biztos,hogy nagyobb,mint a tied.Kösz,hogy az mondod rám,hogy gáz vagyok!
2013. máj. 15. 21:39
 17/27 anonim ***** válasza:
A tied határozottan kisebb! XD
2013. máj. 15. 21:42
 18/27 anonim ***** válasza:

Olyan nagy segged van?:O

Nem is tűnik olyan nagynak.Pedig az enyém tényleg az.A látszat csal.

2013. máj. 15. 21:43
 19/27 anonim válasza:
Vékonyként pont az ellenkezőjét látom. Még sose nézett rám úgy lány, hogy akart tőlem valamit :( Vagy lehet csak én vagyok vak, de engem már nagyon zavar. 16/F
2013. máj. 15. 21:43
 20/27 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok vékony és mondta már lány,hogy biztonságban érzi magát mellettem.Pedig én még magamra is veszélyes vagyok.:D

És nekem sincs barátnőm.Én szegény.:D

Pedig olyan a vállam,mint némelyik ember combja.

2013. máj. 15. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!