Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a csajok a vékony pasikra, amikor biztonságérzetre vágynak?
Miért van az, hogy a legtöbb csaj a vékony, sportos srácokra bukik és nem a nagyobb darab palikra, holott elvileg a férfi (egyik) dolga az lenne, hogy biztonságot nyújtson a barátnőjének?
31/F egy kövér srác
Én tényleg a vékonyakra bukom, sosem volt még 70 kiló feletti barátom (magasságra 180 felett volt mind). Nagyon alábecsülöd a vékonyakat! Nem függ a testalkattól, hogy mennyire tud verekedni, és mennyire erős. Valamelyik volt barátom tényleg nem tudott verekedni egyáltalán, valamelyik meg esélyes is lenne talán a "hájas s*gged" ellen (btw annál nincs rosszabb, ha egy pasi segge nagyobb, mint az enyém!!!).
Összegezve:
1. Attól, hogy vékony, nyújthat biztonságot.
2. Én személy szerint nem szoktam azon pörögni, hogy engem meg kell védeni. Nem szempont ez egy párkapcsolatnál.
Olyan nagy segged van?:O
Nem is tűnik olyan nagynak.Pedig az enyém tényleg az.A látszat csal.
Én nem vagyok vékony és mondta már lány,hogy biztonságban érzi magát mellettem.Pedig én még magamra is veszélyes vagyok.:D
És nekem sincs barátnőm.Én szegény.:D
Pedig olyan a vállam,mint némelyik ember combja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!