Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mackós pasi csak molett lánnyal jöhet össze, de a molett lányok is csak a vékony/izmos pasikra buknak?
Tudom hogy sose lesz egy csinos átlagos testalkatú barátnőm, de azok akik nem ilyenek még azok is elutasítanak. Csomó molett lányt látok vékony izmos pasival, de fordítva mint ha ez nem létezne.
Nem rég kaptam megint egy visszautasítást, mert hogy nem vagyok az esete mert ő a nagyon izmos kopasz pasikat kedveli. Pedig a csaj volt vagy 80 kiló.
A csajok miért válogathatják meg kivel járnak, a pasik miért nem?
Te is megválogathatod! Én ismerek olyan srácot, aki elég mackós (többet is), és vékony csinos barátnőjük van.
Egyébként szerintem a duci lányok azért utasítják el a mackós pasikat, mert önmagukra emlékeztetik, amivel általában nincsenek kibékülve. (Én is éltem duciként, így tudom, hogy miről beszélek.)
Nem csak a lányok válogatnak ugyanúgy a fiúk is. Nem hiszem h mackós fiúnak csak molett barátnője lehet, az én barátom is macis én meg vékony vagyok.
Ellentétek vonzzák egymást.
Én vékonyabb alkatú vagyok és a macis pasik jönnek be. Az izmosakat és a vékonyakat nem szeretem.
Szerintem nem testalkattól függ, hogy kinek mi az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!