Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez, hogy a lanyok a vicces es kedves pasikra buknak?
Figyelt kérdés
Lanyok ez foleg nektek szol!.Ti egy pasival eltudnatok kepzelni egy kapcsolatot,ha vicces odafigyel ratok,kedves veletek mindig megnevetted,de nem olyan jokepu?2012. aug. 22. 18:30
1/10 anonim válasza:
Vicces, kedves ÉS jóképű pasik a befutók. Ez van, bocsi.
2/10 anonim válasza:
na meg a pénz se kutya, meg az izomtömeg
4/10 anonim válasza:
Vicces (főleg szarkasztikus humorú), különleges, mélyérzésű, jószívű (nem csöpögően kedves, hanem jószívű!), ízlésemnek megfelelő külsejű pasikra bukom. Nem lehet általánosítani, minden lány más.
5/10 anonim válasza:
Legyen vicces,kedves,a stílus már 50% ,és nézzen ki valahogy (nem adoniszra gondolok..)
7/10 anonim válasza:
kedves stim.. vicces stim, ha nem az a vicces neki hogy mások baján gúnyolodik... de nem olyan jó képű.. nah ez most mit takar.. mert nyilván egy 0/10 csávón nem segit akár mennyire kedves és humoros, de a 4/10-es pluszosokon már igen
8/10 anonim válasza:
Igaz:D....nálam nagyon fontos,hogy egy pasi megtudjon nevettetni:D és főleg ha ilyen belső tulajdonságai van mint amit leírtál akkor egyáltalán nem érdekelne hogy nem jó képű:)
9/10 anonim válasza:
a vicces számomra visszataszító..és gagyi...
10/10 anonim válasza:
akivel én vagyok nagyon vicces, kedves, oda is figyel rám, meg rendelkezik az összes tulajdonsággal, amiről azt gondolják a férfiak (általában jogosan) hogy egy nőnek nem tetszik (mert ugye azoknak a bunkó parasztok kellenek manapság. az hogy mennyire jóképű... nekem az, én annak látom. viszont tisztában vagyok vele, hogy mások nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!