Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjatok már vicces sztorikat amin egy lány is nevet, és randi során be lehet dobni párat ha netalán bekövetkezne az a kínos csend, minél többet?
juj, ezt inkább hanyagold
nincs is gázabb, mint amikor a fiú ilyen előregyártott szövegekkel készül
Én egyszer, amikor kínos csendben ültünk, elmeséltem, hogy előző nap a haverommal találtam egy elütött mókust. Ő a festő, de nekem is a mókusszőr ecset jutott eszembe először.
Reggelre volt egy fasza mókusszőr ecsete.
Na, valahogy így. Mindenkivel történik valami, egy történet, ami érdekes és el lehet mesélni.
A mókusoson én kedvtől függően kiakadnék, vagy nevetnék :D hozzáadva a hülye nézést xD
egyébként tényleg jó ötlet saját sztorikat mesélni, az egyszerűbb, de ennek magától kell jönnie :)) esetleg puhatold ki, milyen állatot szeret, ha ilyen egyszerűbb, pl macska-kutya olyan történeted neked is biztosan van :D
a kínos csendről pedig, ha nem első randi, és már megvan a közös nevező, akkor a csend sem kínos már többé :)) ez egy kifejezetten kellemes része a kapcsolatoknak, amikor csak néztek xD ez hülyén hangzik, de tényleg :D
az előre kitalált, izzadságszagúan előadott, olyan sztorikon, amiken csak a srác nevet, sose tudtam nevetni
szánalmasak
inkább jöjjön a csend, mint ilyen bizonyítani vágyó fiúk által elővezetett történetek
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!