Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éves kutatásunk eredménye az, hogy 100 nőből 100 pénzéhes. Mit szóltok hozzá?
A sztori az alábbi: én és az egypetéjű ikertestvérem (mint két tojás, mindketten 30/F) nagyjából két éve eldöntöttük hogy letesztelünk nőket és randizgatunk velük, amíg el nem érjük a 100-at. A kórosztály 20-40 közötti volt, és szándékosan merítettünk minden rétegből: értsd ezalatt azt hogy nem csak a szép arcú modell külsejű, hanem átlagos vagy rondább nőkből is.
Rólunk tudni kell az alábbiakat:
-milliárdosok vagyunk, azt bevallom - még mielőtt itt elkezdenének sokan hitetlenkedni - hogy nem önerőből hanem beleszülettünk
- nem nagyképűségből, de külsőre amolyan adoniszok vagyunk: 190 cm, kigyúrt test, vonzó kisugárzás és személyiség. A csajozással sosem volt gondunk, hogy finoman fogalmazzak.
Éppen ezért eljátszottuk hogy az egyikünk egy betanított gyári munkás, és mindig ő kezdett el randizni a nőkkel. Amikor az illetők megtudták hogy van egy szupergazdag tükörképe, kis idő múlva mind nála kötöttek ki. Tehát a tesómnál vagy éppen nálam, mikor melyikünk játszotta a szegényebbet. Meglátták hogy a másikunk milyen házban, luxus sportkocsikkal, milyen jól él, mind a 100-an átpártoltak, függetlenül attól hogy eleinte hogy sikerültek a randik. Mert hozzátenném addig minden rendben volt, amíg fel nem bukkant a "vagyonos tükörkép". Vélemények? Szerintem ez elég frusztráló hogy a női nem ilyen.
Szia
Én bontom a sört meg kekszet este van híradó mellé jó lesz olvasgatni ahogy majd a férfigyülölők és nőgyülölők összecsapnak.
Neked is adok egy kekszet fene a kis buksidat a provokatív gyülöletkeltő kérdésedért.
De hogy válaszoljak is sokat örököltem családi ingóság és ingatlan.Tényleg erre buknak a nők több évtized alatt én is ezt figyeltem meg.
De ki is használom hogy van pénzem ha egy lány attól esik hasra hogy 44 évesen egy Audi A8-ból szállok ki és akkor már mindent szabad hát hajrá.
Férfiként írom, hogy azt is próbáljátok el egyszer, hogy egy helyes lány összejön egy pasival, de a lánynak van egy gyönyörű szép lány testvére, aki még nála is sokkal szebb. A sokkal szebb, gyönyörű lány ráhajt a lánytestvére pasijára és mondja neki, hogy lefekszik vele titokban. Nézzétek meg, hogy hány férfi mondaná erre az ajánlatra, hogy igen. A legeslegtöbb. Talán én is.
Akkor ennyi erővel meg minden férfi egy szemétláda? Na ez a fenti ugyanilyen való életben soha meg nem történő körülmény, mint ez, hogy egy nőnek választani kell 2 klón közül és az egyik gyári munkás, a másik pedig milliárdos.
Igen a férfiak ebből a szempontból szemétládák, de ez a nőkre is igaz. Ők is a jobb képű srácokat favorizálják (mint minket), de ők még az anyagiasságot is túlságosan nézik, tehát 2:1 a nők javára. És szerintem a kettő közül a pénzéhség sokkal gázabb, mert tényleg kell hogy az embert vonzza a külső, de ez az anyagiasság elég ciki. Ergo azt elvileg egy nő is megtudja teremteni magának.
Ez alá a kérdés alá beírni, hogy kamu egyfajta szellemi igénytelenség.
Vegyétek légyszíves komolyan. :D
A jobb élet reményében pártoltak át a másikhoz, nem azért mert pénzéhesek. Úgy gondolták, hogy benne van egy olyan élet lehetősége, ami nekik különben nem adatna meg. Ha erre a lehetőségre egyértelmű jeleket is adtatok, akkor tulajdonképpen érthető a dolog.
Ki nem választaná a jobb életet, ha módjában állna?
És nem elég gáz tárgyként kezelni a férfiakat? A jobb élet reményében válogatni a férfiak között, főleg ha egymás tükörképei? Elvileg egy nő is ugyanúgy lehet gazdag mint egy férfi. Mészáros Lőrinc még nálunk is gazdagabb, ha őt is bevettük volna a buliba, akkor mind a 100 nála köt ki?
Nyugi mi is vígan éljük a playboy életünket, de az 1000. nő után azért lehetne valami komoly is. És ilyenkor már elvárjuk mi is, hogy a nő aki a társunk lesz, ne egy életképtelen, rajtunk élősködő csóró legyen. Biztos vannak olyan gazdagok akiket ez nem zavar (eddig minket se nagyon) de azok elég lelki szegények lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!