Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők. Miért vagytok megdöbbenve amikor provokáció eredménye a pofon?
"Úgy hogy kilúgozta a legtöbb nőből az alázatot(nem megalázkodás) "
Na te BAROM, eddig még szórakoztam rajtad, de most már elszállt végleg az agyam.
Alázatot????? Köszönöm, hogy megengeded, hogy megalázkodni nem kell.
Apád miért nem húzott kotont????
" Persze, megteheti, mert nő, meg egyenlő, csak tudják ezt a szembejövők is..."
Miért? Mert nem egyenlő? Kamu paraszt vagy, vagy beteg agyilag.
Na ezért nem szabad a gyereket fizikailag bántalmazni, mert ilyen degenerált felnőtt lesz belőle, mint a kérdező.
"(al-á-az-at-os) mn. tt. alázatos-t vagy ~at, tb. ~ak. Aki önmagát és érdemeit túl nem becsüli, sőt mások irányában magát kevesebbnek tartja; nem fenhéjazó, kitüntetést nem követelő, önakaratát másokénak alávető, igénytelen. Ellentétei: kevély, rátartós, büszke, dacos, követelő stb. Alázatos magatartás. Alázatos könyörgés, esedezés. Mennyiben ezen tulajdonságot tettetni is lehet, átv. ért. jelent sunnyogót, alattomost, képmutatót, innen a közmondás: alázatos macska nagyot ugrik. Minthogy ezen szó a társalgási nyelvben, kivált a köszöntésekben gyakran előfordúl, rövidítve alás-t szoktak használni: alás szolgája."
Érdekes a férfitől ez egy társadalmilag elvárt tulajdonság, amit a nők irányáb tanusít. Az, hogy számodra ez szitokszó, alátámasztja egyrészt amit mondtam, másrészt pedig azt, hogy a kölcsönösséget és egyenlőséget alapjában veted el férfi és nő között.
"sőt mások irányában magát kevesebbnek tartja;"
És még ki is emeli. Muhaha....
Hát én most totál behaltam :)
Ez egy ügyesebb troll :D
"Érdekes a férfitől ez egy társadalmilag elvárt tulajdonság, amit a nők irányáb tanusít."
NEM, kinek kell alázatos pasi vagy nő?
Az alázatosság egy negatív tulajdonság a hétköznapi életben. Megalkuvást és önbizalomhiányt jelent.
Alázatosnak lenni csak akkor pozitív, ha valami extra nagy dolog előtt történik. Pl. mikor valaki a Zeneakadémián ad egy koncertet egy nagy zeneszerző emlékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!