Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők. Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők. Miért vagytok megdöbbenve amikor provokáció eredménye a pofon?

Figyelt kérdés
Ha az embert provokálják egy idő után "elszakad a cérna" a másik félnél. Ilyen esetekben lány megtép lányt (nem egy ilyen párost szedtem már szét), férfi mos fel férfival, szülő vág szájon gyereket és igen, férfi nőt, vagy nő férfit. Én úgy vagyok vele, hogy akitől nem szeretnék pofont kapni azt nem provokálom. Miért vált ki akkora társadalmi felhördülést ha megütnek valakit aki kiprovokálja és történetesen nő.
2017. jan. 26. 18:01
 51/95 anonim ***** válasza:
50%
50-es, gondolom, azért, mert a legtöbben azt szokták mondani, hogy "nőt ütni nem szabad". Ha azt mondanák a legtöbben, hogy "férfit ütni nem szabad", akkor a kérdés is férfiaknak lenne címezve.
2017. jan. 26. 20:49
 52/95 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel így a kérdést mert a feminista agymosás eredményeképpen pont a nők a legveszélyeztetebbek. Ahogy a válaszokból is láthatod, egy olyan társadalomban élünk, ahol csak a nők elleni erőszakot vetik el ilyen vehemensen, holott magát az erőszakot kéne. Hogy jön ide a feminizmus ? Úgy hogy kilúgozta a legtöbb nőből az alázatot(nem megalázkodás) és meg sem fordul sokak fejében, hogy mindennek van következménye. Kb olyan mintha átraktak volna a balos sávba, de mennek ellenkező irányba, mintha még mindig a jobbosban lennének. Persze, megteheti, mert nő, meg egyenlő, csak tudják ezt a szembejövők is...
2017. jan. 26. 20:57
 53/95 anonim ***** válasza:
86%
Na, megmutattad a fogad fehérjét... Nem is kellett hozzá sok idő.
2017. jan. 26. 21:00
 54/95 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az is relatív, mi számít provokációnak. Ha megy utánad és sérteget, még mindig dönthetsz úgy, hogy nem süllyedsz a szintjére, hisztizzen magában, vagy menj nyilvános helyre, hadd égesse le saját magát. Ha már a szakítás nem opció.
2017. jan. 26. 21:02
 55/95 anonim ***** válasza:
93%

"Úgy hogy kilúgozta a legtöbb nőből az alázatot(nem megalázkodás) "

Na te BAROM, eddig még szórakoztam rajtad, de most már elszállt végleg az agyam.

Alázatot????? Köszönöm, hogy megengeded, hogy megalázkodni nem kell.

Apád miért nem húzott kotont????

2017. jan. 26. 21:14
 56/95 anonim ***** válasza:
92%

" Persze, megteheti, mert nő, meg egyenlő, csak tudják ezt a szembejövők is..."

Miért? Mert nem egyenlő? Kamu paraszt vagy, vagy beteg agyilag.

Na ezért nem szabad a gyereket fizikailag bántalmazni, mert ilyen degenerált felnőtt lesz belőle, mint a kérdező.

2017. jan. 26. 21:17
 57/95 A kérdező kommentje:

"(al-á-az-at-os) mn. tt. alázatos-t vagy ~at, tb. ~ak. Aki önmagát és érdemeit túl nem becsüli, sőt mások irányában magát kevesebbnek tartja; nem fenhéjazó, kitüntetést nem követelő, önakaratát másokénak alávető, igénytelen. Ellentétei: kevély, rátartós, büszke, dacos, követelő stb. Alázatos magatartás. Alázatos könyörgés, esedezés. Mennyiben ezen tulajdonságot tettetni is lehet, átv. ért. jelent sunnyogót, alattomost, képmutatót, innen a közmondás: alázatos macska nagyot ugrik. Minthogy ezen szó a társalgási nyelvben, kivált a köszöntésekben gyakran előfordúl, rövidítve alás-t szoktak használni: alás szolgája."

Érdekes a férfitől ez egy társadalmilag elvárt tulajdonság, amit a nők irányáb tanusít. Az, hogy számodra ez szitokszó, alátámasztja egyrészt amit mondtam, másrészt pedig azt, hogy a kölcsönösséget és egyenlőséget alapjában veted el férfi és nő között.

2017. jan. 26. 21:29
 58/95 anonim ***** válasza:
93%
Fúj.
2017. jan. 26. 21:56
 59/95 anonim ***** válasza:
100%

"sőt mások irányában magát kevesebbnek tartja;"

És még ki is emeli. Muhaha....

Hát én most totál behaltam :)

Ez egy ügyesebb troll :D

2017. jan. 26. 21:57
 60/95 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes a férfitől ez egy társadalmilag elvárt tulajdonság, amit a nők irányáb tanusít."

NEM, kinek kell alázatos pasi vagy nő?

Az alázatosság egy negatív tulajdonság a hétköznapi életben. Megalkuvást és önbizalomhiányt jelent.

Alázatosnak lenni csak akkor pozitív, ha valami extra nagy dolog előtt történik. Pl. mikor valaki a Zeneakadémián ad egy koncertet egy nagy zeneszerző emlékére.

2017. jan. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!