Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők. Miért vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők. Miért vagytok megdöbbenve amikor provokáció eredménye a pofon?

Figyelt kérdés
Ha az embert provokálják egy idő után "elszakad a cérna" a másik félnél. Ilyen esetekben lány megtép lányt (nem egy ilyen párost szedtem már szét), férfi mos fel férfival, szülő vág szájon gyereket és igen, férfi nőt, vagy nő férfit. Én úgy vagyok vele, hogy akitől nem szeretnék pofont kapni azt nem provokálom. Miért vált ki akkora társadalmi felhördülést ha megütnek valakit aki kiprovokálja és történetesen nő.
2017. jan. 26. 18:01
 11/95 A legrosszabb ***** válasza:
6%
#7: Undorító vagy, hogy te egy ilyen féreggel képes voltál összejönni, s látomást elég huzamos ideig együtt élni. Emiatt is hányok tőletek, nőktől. Bevonzzátok a szart!
2017. jan. 26. 18:20
 12/95 anonim ***** válasza:
27%
nőt gyereket soha....33f
 13/95 anonim ***** válasza:
4%

:) Töröltetem a kérdést.

Intelligens ember nem üt, hanem tovább lép.

14/95 A kérdező kommentje:
Igen, csak az ember nem provokál medvét, mert nem akar tőle pofont. De, ha megtörténik a baj, ott is el van magyarázva, hogy nem a medve a hibás, mert hát ő ezt másképp tudja és alkalmazkodunk hozzá. Elvonulni nem mindig van lehetőség, bár szerintem is ez a legjobb amit tenni lehet.
2017. jan. 26. 18:21
 15/95 anonim ***** válasza:
87%

"Én úgy vagyok vele, hogy akitől nem szeretnék pofont kapni azt nem provokálom. "

Én meg úgy vagyok vele, hogy igazi ember (férfi/nő) nem fordul erőszakhoz.

Engem nem lehet provokálni, hogy megüssek valakit. Idióta ösztönlény vagy, de leginkább troll.

2017. jan. 26. 18:22
 16/95 A kérdező kommentje:
13, nyugodtan söpörj szőnyeg alá egy társadalmi problémát.
2017. jan. 26. 18:23
 17/95 anonim ***** válasza:
80%
11-es, magadtól hányj. Kiszáradásig, légyszi.
2017. jan. 26. 18:23
 18/95 anonim ***** válasza:
83%

"nőt gyereket soha....33f"

GYENGÉBBET soha....

2017. jan. 26. 18:24
 19/95 A kérdező kommentje:
15. Nem ütöttem meg nőt és nem is tervezem, ettől függetlenül a nőket van, hogy ütik, szerintem nem ártana ezt értelmesen kibeszélni.
2017. jan. 26. 18:26
 20/95 anonim ***** válasza:
82%

Kiprovokálja???? Mert nem úgy ugrál, ahogy te akarod? Te döntöd el, mikortól provokáció és mikortól jogos?

Remélem szembe találod magad egy 120 kilós biszex pasival és helyre teszi a hátsód, mert úgy érzi, hogy provokáltad.

Idióta!!!!

2017. jan. 26. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!