Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet-e egy ferfi egy nőt ha megpozfozza vagy hirtelen ut ra egyett mert a nő nagyon felidegesitette?
Egy ilyen nem férfi, hanem egy senki!
Később ebből nagyobb bajok lehetnek, ha így elszáll az agya! Így kezdődik a családon belüli erőszak!
Egy ilyennel nem szabad együtt maradni, mert testileg és lelkileg is tönkretesz!!!!!!!!
Nem mindeg hogy ez mennyire komolyan es milyen erosen uti meg.
En pl lany vagyok es neha bokan rugom egy osztalytarsam egy-egy szaftosabb poen utan, de ez sosem fajdalmas es inkabb csak vicc.
Ha viszont orrba vagnek valakit mert ideges vagyok, az nem lenne normalis. Plane ha ferfi lennek, a tarsadalom azt nem nezi tul jo szemmel.
Ami azt illeti, ha raadasul egy magas es kigyurt ferfi lennek, a no jobban tenne ha keresne egy kedves fiut aki megbecsuli.
Ti megbocsájtanatok a parotoknak ha hirtelen elborulna az agya mert felidegesitettétek es adna egy pofont ?
Mennyire megbocsajthato egy hirtelen utes egy kapcsolatban ??? -főleg ha nem egyszer történik meg?
Nem bocsátanám meg.
Az istenit már! Ne üsse a férfi a nőt, a nő ne üsse a férfit! Ne erőszakoskodjunk már.
Rám egyszer emelne, csak emelne kezet egy férfi, többet nem látna, senkinek nem leszek a kapcája.
Ez nem megbocsátható, sem egyszer, sem pedig többször, aki igazán szereti a párját az akár milyen ideges, nem üti meg, levezeti máshogy a feszültséget.
Semennyire. Pontosan azért, amit te magad is tapasztaltál: az első után jön a többi.
Ismétlem: addig menekülj, amíg nem késő.
Senki ne üssön senkit!
De ha egy férfi veri a nőt,az rosszabb,én nem tudnám megbocsátani,akkor már átlépne egy határt.
A verekedés nem megoldás.
Volt hogy elborult az agya,egyszer,akkor a falba ütött,de engem sosem bántana,soha nem is volt semmilyen példa,még egy hajhúzás sem.
Hirtelen dühből sem bocsátanám meg,visszaadnám és kirúgnám,nincs kecmec!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!