Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam a barátnőmnek, hogy köszönjön a szüleimnek, ha nálunk van?
Hát elég modortalan, az fix
Azért köszönni mibe került volna?
Biztos zavarban van. Érted felmegy kefélni, biztos tök szégyelli magát.
Ebben a generációban amúgy rengeteg olyan ember van, aki a köszönést sem tanulta meg, ez nyilván a szülők hibája is.
Viszont az édesapád megnyilvánulása is hagy egy erős kívánnivalót maga után, így nem beszélünk egy másik emberről, egy lányról meg pláne.
A helyedben leülnék a párommal és megbeszélném vele, hogy nálatok az a szokás, hogy hangosan köszöntök egymásnak.
Egyébként egy kicsit a te hibád is, mert úgy illett volna, hogy megfogod a barinődet, odaviszed a szülők elé és szépen bemutatod név szerint, kézfogás, stb.
Neked tényleg egy ilyen bunkó pitsa kell??? Én vágnám ki a barátomat, hogyha képtelen lenne köszönni.
Az más kérdés, hogy neked meg illene bemutatni őt ;)
Hármas, a kérdező apjának tök igaza van.
Én is kiakadnék, hogyha egy húszéves felnőtt akkora tanulatlan paraszt lenne, hogy köszönni sem képes, de hogy többé nem jönne a házamba, az is fix.
Nehogy már a kérdező apját hibáztasd, mert kifejezi a nemtetszését.
6
Nem tanították meg a szülei, mit lehet mondani. "Felnőtteket" tanítok (18-24), bőven gyerek szinten vannak... Bejönnek a terembe ott se mindegyik köszön, de szólunk, hogy mi a szokás.
https://www.youtube.com/watch?v=1OuwOCkCTXY&ab_channel=Fride..
6 folyt
Egyébként nem az a problémám, hogy kifejezi a nem-tetszését, hanem az amilyen stílusban ezt tette. És ezt a barátja rá is hagyta...
3
Még hogy az apja a modortalan? A kiscsaj a modortalan. Nem is értem, hogy jutottál erre a gondolatra. És hagyjuk már, 20 éves, elég ciki arra hivatkozni, hogy azért vagyok paraszt, mert nem tanítottak meg köszönni. Ráadásul iskolában is kell köszönni.
Viszont a legnagyobb hibát kérdező te vétetted, ugyanis neked kellett volna bemutatni a lányt a szüleidnek, amikor össze futtok velük.
Elég gáz a csaj is, de kérdező, azért te is hibaztal ebben a helyzetben. Ha már így osszetalalkoztak, neked be kellett volna mutatnod őket egymásnak, akkor máris kevésbé kínos a helyzet, egyúttal a barátnőd is rakenyszerult volna a koszonesre, esetleg ahhoz is kapott volna valami útmutatást, hogy mit koszonjon a szuleidnek.
Mert hát abban tökéletesen igazatok van, hogy a lánynak illett volna koszonnie, de neked meg illett volna bemutatnod őket egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!