Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam a barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam a barátnőmnek, hogy köszönjön a szüleimnek, ha nálunk van?

Figyelt kérdés
Elég friss kapcsolat, 20 évesek vagyunk és a szüleimmel élek. Eddig 3x volt nálunk. Első alkalommal akkor találkozott apámmal mikor már elelfelé ment tőlem, és kikísértem. Akkor csak szótlanul elment apám mellett, majd a fater köszönt neki, de ő rá sem nézett, hanem csak némán elment mellette és a földet bámulta. Második alkalommal mindkét szülő otthol volt és akkor is apám köszönt neki, de nem reagált. Harmadik alkalommal már jó hangosan köszönt neki a fater, erre csak motyogott valamit az orra alatt, amit érteni sem lehetett és a ugyanúgy a földet bámulta. Eztán apám már négyszemközt azt mondta nekem, hogy "ezt a modortalan libát többet ne hozd ide, inkább dugd meg az árokparton, ahová való."

tegnapelőtt 22:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég modortalan, az fix

Azért köszönni mibe került volna?

tegnapelőtt 22:04
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Egyenesen megmondod hogy ez neked nem tetszik és köszönjön.
tegnapelőtt 22:05
 3/22 anonim ***** válasza:
65%

Biztos zavarban van. Érted felmegy kefélni, biztos tök szégyelli magát.

Ebben a generációban amúgy rengeteg olyan ember van, aki a köszönést sem tanulta meg, ez nyilván a szülők hibája is.

Viszont az édesapád megnyilvánulása is hagy egy erős kívánnivalót maga után, így nem beszélünk egy másik emberről, egy lányról meg pláne.

A helyedben leülnék a párommal és megbeszélném vele, hogy nálatok az a szokás, hogy hangosan köszöntök egymásnak.

Egyébként egy kicsit a te hibád is, mert úgy illett volna, hogy megfogod a barinődet, odaviszed a szülők elé és szépen bemutatod név szerint, kézfogás, stb.

tegnapelőtt 22:13
 4/22 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon gáz a csaj. Én az ilyet inkább fogyatékosnak és bunkónak is tartom. Te mégis mit szeretsz egy ilyen emberben?
tegnapelőtt 22:24
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

Neked tényleg egy ilyen bunkó pitsa kell??? Én vágnám ki a barátomat, hogyha képtelen lenne köszönni.

Az más kérdés, hogy neked meg illene bemutatni őt ;)

tegnapelőtt 22:28
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Hármas, a kérdező apjának tök igaza van.

Én is kiakadnék, hogyha egy húszéves felnőtt akkora tanulatlan paraszt lenne, hogy köszönni sem képes, de hogy többé nem jönne a házamba, az is fix.

Nehogy már a kérdező apját hibáztasd, mert kifejezi a nemtetszését.

tegnapelőtt 22:32
 7/22 anonim ***** válasza:

6

Nem tanították meg a szülei, mit lehet mondani. "Felnőtteket" tanítok (18-24), bőven gyerek szinten vannak... Bejönnek a terembe ott se mindegyik köszön, de szólunk, hogy mi a szokás.

https://www.youtube.com/watch?v=1OuwOCkCTXY&ab_channel=Fride..

tegnapelőtt 22:38
 8/22 anonim ***** válasza:
10%

6 folyt

Egyébként nem az a problémám, hogy kifejezi a nem-tetszését, hanem az amilyen stílusban ezt tette. És ezt a barátja rá is hagyta...

tegnapelőtt 22:42
 9/22 anonim ***** válasza:
93%

3

Még hogy az apja a modortalan? A kiscsaj a modortalan. Nem is értem, hogy jutottál erre a gondolatra. És hagyjuk már, 20 éves, elég ciki arra hivatkozni, hogy azért vagyok paraszt, mert nem tanítottak meg köszönni. Ráadásul iskolában is kell köszönni.

Viszont a legnagyobb hibát kérdező te vétetted, ugyanis neked kellett volna bemutatni a lányt a szüleidnek, amikor össze futtok velük.

tegnapelőtt 22:46
 10/22 anonim ***** válasza:
92%

Elég gáz a csaj is, de kérdező, azért te is hibaztal ebben a helyzetben. Ha már így osszetalalkoztak, neked be kellett volna mutatnod őket egymásnak, akkor máris kevésbé kínos a helyzet, egyúttal a barátnőd is rakenyszerult volna a koszonesre, esetleg ahhoz is kapott volna valami útmutatást, hogy mit koszonjon a szuleidnek.

Mert hát abban tökéletesen igazatok van, hogy a lánynak illett volna koszonnie, de neked meg illett volna bemutatnod őket egymásnak.

tegnapelőtt 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!