Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek és a legjobb barátnőmnek, hogy én ugyan ahhoz a nemhez vonzódok?
A szexuális életed az csak rád és a párodra tartozik. Senki másra. Nem vagy köteles nekik beszámolni róla, ha nem szeretnél. Viszont ha úgy döntesz, hogy beszámolsz nekik róla, akkor viselned kell a következményeit.
23/F
De miért akarod elmondani? Ha már előre félsz tőle... mondd, nem vagy te mazochista véletlenül, hogy direkt szívatod magad és keresed a fájdalmat?
23/F
Én nyáron tervezem elmondani a legjobb barimnak, ..annyi ideje titkolózom előtte is. és úgy szégyellem magam miatta. ..egyszerűen elmondom neki h én a lányokat szeretem és elmondom h ez nem csak épp fekete és fehér hanem egy csodálatos dolog, -nem tehetek ellene... Stb.
a családnak nem abszolút nem tervezem elmondani, ..tesóknak talán, egyszer valahogy.(nem állunk olyan közel egymáshoz)
Családnak: nincs aki érdekel és hagyjanak már ezzel békén, szólsz ha lesz.
Ha meg a barátnőd ezért "megundorodik" tőled, az a barátság annyit is ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!