Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a szüleimnek és a legjobb barátnőmnek, hogy én ugyan ahhoz a nemhez vonzódok?
Figyelt kérdés
Már általános suli óta a lányokat szeretem de nem merem senkinek elmondani. Mert félek, hogy ha barátnőm megtudja akkor már nem barátként tekintenem rám hanem undorodna tőlem talán. Meg a szüleim nagyon kiakadnának?2017. febr. 17. 22:19
11/12 anonim válasza:
Mond azt hogy gerjedsz a cicikre
12/12 anonim válasza:
Én nagyon homofób környezetben vagyok... a legjobb barátnőm is az volt, de amikor elmondtam, cseppet sem zavarta, hogy én meleg vagyok. Még örült is, hogy bízom benne annyira, hogy elmondjam és amiért őszinte vagyok vele. Egy másik barátnőm meg mondta, hogy "tök jó, én meg biszex vagyok" :D. Családomból a tesóm tudja (neki mondtam el legelőször) és jól fogadta, bár először nem akarta elhinni :D. A csalds többi része soha nem fogja megtudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!