Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam a barátnőmnek, hogy köszönjön a szüleimnek, ha nálunk van?
Figyelt kérdés
Elég friss kapcsolat, 20 évesek vagyunk és a szüleimmel élek. Eddig 3x volt nálunk. Első alkalommal akkor találkozott apámmal mikor már elelfelé ment tőlem, és kikísértem. Akkor csak szótlanul elment apám mellett, majd a fater köszönt neki, de ő rá sem nézett, hanem csak némán elment mellette és a földet bámulta. Második alkalommal mindkét szülő otthol volt és akkor is apám köszönt neki, de nem reagált. Harmadik alkalommal már jó hangosan köszönt neki a fater, erre csak motyogott valamit az orra alatt, amit érteni sem lehetett és a ugyanúgy a földet bámulta. Eztán apám már négyszemközt azt mondta nekem, hogy "ezt a modortalan libát többet ne hozd ide, inkább dugd meg az árokparton, ahová való."jan. 5. 22:01
11/22 anonim válasza:
9
Szerinted egy úriemberre vall, ha azt mondja, hogy a fia dugja meg az árokparton a lányt, ahová való?
Nekem ez sokkal durvább, mint a nem-köszönés, vagy a motyogva köszönés.
12/22 A kérdező kommentje:
Tökéletesen egyet kell értenem veletek, igen, elsősorban az én mulasztásom volt, hogy nem mutattam be.
jan. 5. 23:13
13/22 anonim válasza:
11
Ok, igazad van, de ez a része függ attól is, milyen stílusban szoktak egymással kommunikálni.
14/22 A kérdező kommentje:
A fater védelmében meg kell jegyeznem, hogy a korához képest ő nagyonis fiatalos és jófej, nem ilyen karótnyelt konzervatív boomer. Abszolút nem jellemző rá, hogy így beszéljen másokról, csak az ilyesfajta illemtelen dolgokat nem tolerálja. A haverjaimmal is mindig poénkodik és ugratják egymást, az utcabeli 10 éves gyerekek pedig úgy köszönnek neki, hogy "Szia Bandibá!"
jan. 5. 23:31
15/22 anonim válasza:
Hát esetleg kínjában nem tudja, hogy köszönjön, mármint hogy szia/hello/jó napot/ viszlát/ csókolom stb. Igen ezt már kene tudni egy ilyen idősnek, de én még erre tudnék gondolni. Lazán mond meg neki, hogy apád észrevette, hogy nem köszönsz neki, úgyhogy erre megkérnéd, hogy figyeljen oda és köszönjön. Szerintem ez így a legtisztább, legalábbis én ha valamit csinálnék, ami a párom szüleinek nem szimpatikus, értékelném ha elmondja, hogy figyeljek rá és így sok kínos szitutól megóv engem is.
17/22 anonim válasza:
Nekem is rögtön az jutott eszembe, mint a 16-os válaszolónak.
Nem lehet, hogy spektrumzavar?
18/22 anonim válasza:
20 évesen lehetne magabiztosabb, már nem egy 12 éves fruska. Négy szem közt beszéld meg vele, hogy a szüleidnek nagyon nem esik jól, és modortaln dolog is ez, nem fogják leharapni a fejét, ha visszaköszön, ellenben ha nem köszön, akkor te nem viszed fel többet.
19/22 anonim válasza:
15. "Lazán mond meg neki, hogy apád észrevette, "
Nem. Legközelebb, ha összefutnak, akkor a kérdező mutassa be őket egymásnak. Az ő dolga lett volna.
20/22 anonim válasza:
A szülők generálják a félelmet. Gondolom nem úgy volt, hogy első alkalommal bemutatkoztak kedvesen a szüleid és mondták neki, hogy nyugodtan tegeződjenek. Én is mindig zavarban voltam köszönéseknél, mert egyszerűen kva gáz ez a magázódás, oda mész a pasid szüleihez és akkor eleve félsz tőlük mert látod rajtuk hogy ha egy rossz mozdulatod van örökre utálni fognak és fúrni a kapcsolatot, és akkor mondod, hogy jó napot kívánok meg viszontlátásra, jó hangosan, ők meg aláznak tovább azzal, hogy még mindig nem ajánlanak fel egy bensőségesebb kapcsolatot (tegeződést). Persze köszönni kell de tényleg rohadt kellemetlen így. Ha egyből barátkoznának felajánlanák a tegeződést akkor hidd el a barátnőd a leghangosabban köszönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!