Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor jon el az ido h fingassz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jon el az ido h fingassz a baratnod elott? Ha 1 ido Utan megteszed akkor az a bizalom jele?

Figyelt kérdés
Szoval mimor jon el az ido h mar nem szegyelled? Bizalom bensoseg valtja ki h mersz elotte fingani?
tegnapelőtt 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hülyéskedtünk, ráült a hasamra és kijött. Utána már nem szégyellte egyikünk sem a másik előtt
tegnapelőtt 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ez hamar volt. Felnőtek voltunk mikor összejöttünk. Tudtuk azt hogy ez természetes. Azt nem mondom hogy szándékosan csináljuk. De ha neki tilos nap van akkor fel van puffadva és az bizony kijön.
tegnapelőtt 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nőként soha egy pasim előtt se fingottam. Egyszerűen nekem ez nem fér össze a nőiesség-érzetemmel. A párom szokott néha előttem, mikor mondjuk filmezünk😀
tegnap 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolok. Az elejétől fogva kezdte a párom, de sosem zavart. Nem vagyunk már gyerekek. Én is szoktam ő előtte. Ha valaki mindig ki akar rohangálni vagy visszatartani akkor legyen, én magamról tudom hogy én nem akarom ezt csinálni, így a párom felé sincs ilyen elvárásom.
tegnap 14:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat inkabb a pasik valaszat varnam
tegnap 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Én soha nem fingok, max. véletlenül vagy álmom. Megöli az intimitást.

F.

ma 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!