Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresési nehézségeket, csalódásokat van, akivel megbeszélned?
Olyan családtagokra, barátokra gondolok, akik előtt megmersz nyílni és elmondani, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Mert nyilván, ha olyan helyen kérdezik, pl munkahelyen vagy rokonságban ott csak valami humoros, lerázó választ adok, nem kezdem el részletezni, szerintem nem tartozik oda. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik plénumban szeretik az ilyeneket mesélni, de én nem tartozom közéjük.
Amúgy szerintem nagyon fontos lenne, hogy legyenek ilyen bizalmasok, akik jobban ismernek, tudják az értékeid, hibáid, kicsit tükröt tartanak és tanácsokat adnak. Néha jó annyi is az embernek, ha meghallgatják és esetleg látja más szemszögből is a helyzetét vagy, hogy nem annyira kirívó a helyzete. Csak férfiként szerintem nehezebb ilyen beszélgetést kezdeményezni, a nőknek könnyebben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!