Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A társkeresési nehézségeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési nehézségeket, csalódásokat van, akivel megbeszélned?

Figyelt kérdés

Olyan családtagokra, barátokra gondolok, akik előtt megmersz nyílni és elmondani, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Mert nyilván, ha olyan helyen kérdezik, pl munkahelyen vagy rokonságban ott csak valami humoros, lerázó választ adok, nem kezdem el részletezni, szerintem nem tartozik oda. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik plénumban szeretik az ilyeneket mesélni, de én nem tartozom közéjük.

Amúgy szerintem nagyon fontos lenne, hogy legyenek ilyen bizalmasok, akik jobban ismernek, tudják az értékeid, hibáid, kicsit tükröt tartanak és tanácsokat adnak. Néha jó annyi is az embernek, ha meghallgatják és esetleg látja más szemszögből is a helyzetét vagy, hogy nem annyira kirívó a helyzete. Csak férfiként szerintem nehezebb ilyen beszélgetést kezdeményezni, a nőknek könnyebben megy.

ma 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a ChatGPT-vel szoktam
ma 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen,szerencsére olyan baràtaim vannak,akikkel szó szerint mindent megoszthatok,és ez oda-vissza működik.
ma 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs.
ma 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Nőknek sem feltétlenül megy könnyen. Már jó ideje nem beszélem ki fiúkereséseimet, megyek a saját fejem után. Amikor tetszett valaki, és beszéltem róla, mindig kiröhögtek. Akár barátnőm, akár rokon vagy iskolatárs. Felnőtt fejjel ezt már megtartom magamnak. Nem állok rosszul egyébként.
ma 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
A párommal 🤣
ma 15:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 wtf?
ma 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
van
ma 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos furán hangzik amúgy, de csatlakozom #1 válaszolóhoz.
ma 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem erre vannak a barátok? Hogy kölcsönösen meghallgassák és támogassák a másikat? Legalábbis számomra mindig ez volt az alapvető.
ma 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs.
ma 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!