Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként nincs párkapcsolatod, miért nincs, mi okozza a nehézséget?
1
Nőként én sem hinném el... Vagy legalábbis elég betegesnek hangzik.
99%-ban a kinézetem, a maradék 1% olyanokból tevődik össze, hogy
- nincs hol ismerkednem: online nyilván nem megy, élőben nincs erre alkalmas, potenciális jelöltekben dúskáló közegem, illetve a koromból kifolyólag (30+) már "mindenki" foglalt,
- nem vagyok egy alárendelődő, szolgalelkű (aka. "házias", "gondoskodó"), mindent magára/bevállaló és eltűrő típus,
- nincs stand-uposokat megszégyenítő humorom, nem vagyok izgalmas, érdekes, szórakoztató stb.
Vagy írjam azt, ami ugyan nem a valóság, de jobban hangzik, és nem jár érte lepontozás? 1% a rondaságom, 99% a szörnyű (bizonyára a világon legrosszabb, legelviselhetetlenebb) személyiségem és pszichés állapotom...
Amikor nem volt párom, annak 2 oka volt. Az egyik, amikor nem is akartam, akkoriban kerültem a randizást, nem ismerkedtem senkivel.
A másik ok: azért, mert nem találtam a hozzám valót évekig. igénytelenségbe, megalkuváson alapuló " nincs ló, jó a szamár is" kapcsolatokba pedig nem akartam beleemenni. De végül megtaláltam életem párját:)
Nem vagyok szép.
Ettől függetlenül bepróbálkoznak férfiak, akik a külsőleg az én szintemen vannak (amivel semmi baj, nyilván ők is azért próbálkoznak nálam, mert más nem jut nekik), csak az a baj, hogy intellektuálisan szintekkel alattam vannak. És nem, NEM vagyok elszállva magamtól. Egyszerűen nem tudok velük komolyabb témákról beszél, ha van valami érdekesebb cikk, amit olvastam, nem tudom velük megbeszélni, a művészet nem érdekli őket, könyvet nem hajlandóak olvasni... Csak munkáról lehet velük beszélni, arról is csak annyit, hogy ő elmondja, mi volt vele. Régen, mikor egyetemre jártam, más volt a helyzet, mert ott tudtam ismerkedni abban a közegben, de most, hogy már dolgozom, kezdem elveszíteni a reményt. És nem, nem várom el, hogy diplomás legyen, nem érdekel a diploma, én azt szeretném, ha kicsit nyitottabbak lennének a világ felé, nem ennyire egyszerűek.:(
Meg hát öregszem és egyre csúnyabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!