Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként nincs párkapcsolatod, miért nincs, mi okozza a nehézséget?
34 és 35
Köszönöm szépen a pozitív kommenteket. Tudom, hogy lehetne esélyem egy normálisabb partnerre is, de őszinte leszek, már bele is fáradtam. :) A környezetemben szinte mindenkinek gondja van a kapcsolatában és mivel én vagyok az egyetlen szingli a csapatban, ezért mindenki nekem mondja el a gondját, amivel nincs bajom, szívesen meghallgatom őket, csak ebből adódik, hogy biztos szükségem van rá? Élvezem a szabadságot, a nyugalmat, hogy nem kell valakihez igazítani az életem, azt csinálok amit akarok és akkor amikor akarom. Nincs veszekedés, felesleges dráma. Azzal beszélgetek akivel akarok, azzal találkozom akivel akarok. Nem kell megbeszélni semmit senkivel, leültetni és elmagyarázni neki. Ne adj isten rosszabb esetben még nevelni is. :D
Túl jó ez a nyugalom! Látszik is rajtam, mert azóta kivagyok virulva és azóta még vonzóbb lettem a férfiaknak. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez nagyon veszélyes, mert később sokkal nehezebb lesz valakivel kapcsolatba lenni, de tényleg azt érzem, hogy jobb, nyugodtabb és boldogabb az életem férfi nélkül, jelenleg biztosan. :)
rossz hírem van, nem ezért vagy vonzó, vagyis de, a nyugalom miatt, mert nem tolod a házisárkányt, és nincs mindenre kifogás-nyafogásod, hogy nem érsz rá találkozni, mert férjed van :) +van elég fuckbuddyd.
és újabb rossz hír, hogy ez nem a férfiak miatt van, fentiek nélkül te is oda jutnál, mint az itteni frusztrált-gyűlölködők, akik nem kellenek a férfiaknak és nem a külsejük miatt - köztudottan :D.
nincs új a nap alatt, és nincs ingyen ebéd :D
#40es és #8as
áldásom rátok, ásó, kapa (szó szerint értendően) és nagyharang
hogy a kérdésre is válaszoljak: nem találtam még olyan társat, akivel végigröhöghetném a maradék 40-et
manci
Nincs aki tetszik.
Egyik 300 km re van, másik dadog, 3.öreg, 4.szemét aljas es ronda(kollega), 5.fogyatékos(szomszedpasi) (kisegitobe járnak a gyerekei is),
Kb a googlen látok csak értelmes pasikat, az életben meg kb soha. Baromi nehéz csak egyet is találni akivel kapcsokatba kezdenék.
hagyjuk már
ő ki sem mozdul a jicsini erdőből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!