Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nőként nincs párkapcsolatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőként nincs párkapcsolatod, miért nincs, mi okozza a nehézséget?

Figyelt kérdés

okt. 25. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
46%

Milyen az hozzám hasonló? Nem is ismersz. Lehet a rajonganál. 😀

okt. 26. 08:41
 22/65 anonim ***** válasza:
72%

18#

Pont ki estem a szűrőn mert van rajtam felesleg, de minden másnak megfelelek. Ez van majd talán máskor.

okt. 26. 09:34
 23/65 anonim ***** válasza:
94%

18!

Ugyanez....

Úgy akarnak udvarolni, hogy" MIT FŐZTÉL, MEHETEK ENNI?"

Ez nem udvarlás hanem már az elején megmutatkozik hogy nem tud főzni, de enni szeret és egy házi ingyen cselédet akar aki szét is teszi a lábát.

okt. 26. 09:40
 24/65 anonim ***** válasza:
83%

És már az elején ki lehet szűrni az élősködő palikat, csak sokszor nem akarjuk észrevenni.

Egy igazi felnőtt férfi meghiv egy normális étterembe, nem hozzám akar jönni ingyen vacsorára.

okt. 26. 09:42
 25/65 anonim ***** válasza:
22%

Csak ha csinos is mellé. Kaja semmit nem ér ha duci a cseléd.

okt. 26. 09:43
 26/65 anonim ***** válasza:
39%

Te is csak a kihasználására (pénzre) mész! Rögtön éttermekbe vigyen? 😀 szórja rád a pénzt. Kis hercegnő

okt. 26. 09:49
 27/65 anonim ***** válasza:
92%
Nem borsodi, de falu, ugyanazt tudom írni, mint #18...
okt. 26. 09:51
 28/65 anonim ***** válasza:
27%

Újabb falusi ptsa? Neked is irreálisak az igényeid? Meg felszín és pénz alapján ítélkezel?

okt. 26. 10:19
 29/65 anonim ***** válasza:
89%

Szóval ha a pali akar nálam zabálni ingyen, az nem kihasználás, csak az ha én szeretnék egy elegáns étteremben vacsorázni nőként.

Sokkal nagyobb aranyásók vagytok mint a nők 🙃

okt. 26. 12:21
 30/65 anonim ***** válasza:
88%

A pasi egy kis herceg, hogy nálam akár enni, az én főztömet?

Unalmas már mert mind ezzel próbálkozik.

Legyen más mint a többi, tegye oda magát, akarjon kitünni a sok élősködő közül és máris van esélye.

okt. 26. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!