Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként nincs párkapcsolatod, miért nincs, mi okozza a nehézséget?
Nem keresek direkt társat, véletlenül meg nem futok bele olyanba, aki megmozgatna. Ha feltétlen igényem lesz egy kapcsolatra majd rákapcsolok és aktívabban kimozdulok, keresgélek.
Ha egy okot kéne mondanom, hogy most miért nem keresek, az az, hogy alig látok valóban minőségi kapcsolatokat egy félig se jó valami meg nem kell nekem. És most nincs elpocsékolni való energiám próbálkozásokra.
Mentális betegség
Családi átok
Szexundor
Miért nehézség?
Én boldog vagyok, szabad.
Sokat bulizok, ismerkedek, de kapcsolat nem kell.
Most egy 27 évessel volt találkám, 36 vagyok.
Szerintem élvezni kell az életet, nem arra születtünk hogy bezárkózzunk egy kapcsatba.
Dolgozok, jól keresek, vásárolgatok, nem kéne egy pali aki beleugat hogy mit csinálok, mire költöm a pénzem. Vagy hogy hova megyek és mikor.
De szerintem 70 éves koromban sem leszek magányos, ugyanúgy eljárok majd, csak akkor nem táncolni hanem kirándulásokra.
Nekem olyan boldog életem van hogy hozzátenni nem tudna senki, ha meg elvenni akar, nem kell.
Borsodi faluban lakok. A környezetemben élők vagy ciguk, vagy ponty fejű pasik, vagy olyanok mint a Sziklák szeme film szereplői. Vannak normálisak is, de ők 10 évvel fiatalabbak nálam, a korombeliek (30) közt max 100-ból 1 néz ki jól.
A testalkatból két véglet van; a ropi, és a csöcsös mamut.
Külsőségektől eltekintve; mind fukar fillérbaszó. Szinte elvárná, hogy a nő udvaroljon. Pl a munkahelyemen nyomulók gyakran kérdezik; Nem hívsz meg egy kávéra? jahhj hozhatnál be nekem egy kis sütit/halat/akármit amit beszéltünk a többiekkel hogy főztem. Nem akarsz megvendégelni a hétvégén? 😋
Deee, pont a te beledbe akarok főzni és egy kis ingyen puncit is adni desszertnek 🤡 menjél rosszlányozni koma
Ismerkedés során hazudnak, olyannak adják magukat elő amilyen én vagyok. Már beszélgetés során is kiderülnek az ellentmondások.
Pl nem iszik, nem bulizik = minden héten kocsmázik a haverokkal. Introvertált = nem bír ki egy napot se otthon magában, mindig valakin csüng. Gyerekmentes = még nem találta meg azt, aki kifialja neki egy ház árát. Macskás= kint van pár macskája amiket nem etet, fél évente cseréli őket.
Stb stb
Beleuntam már az ismerkedésbe is. Időpocsékolás.
Amúgy meg a nagy elvárásaim:
- Normálisan nézzen ki, ne úgy mint egy down kóros ponty DD+ csöcsökkel. Nem kell Alain Delonnak lenni, csak legyen normális. Pl Seth Rogen. Átlagos, nem csúnya.
- ne igyon, ne legyen bulizós
- legyen önellátó, önálló
- benti macska barát
- ne próbáljon irányítani, átformálni
Borzalmas ellenszenves stílusod van! Egyetlen pozitívum a macska szeretet. Én is csak bent tartom a 2 oroszlánomat.
A fenti szöveged komoly? Akkor egyedül is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!