Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A társkeresési nehézségeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresési nehézségeket, csalódásokat van, akivel megbeszélned?

Figyelt kérdés

Olyan családtagokra, barátokra gondolok, akik előtt megmersz nyílni és elmondani, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Mert nyilván, ha olyan helyen kérdezik, pl munkahelyen vagy rokonságban ott csak valami humoros, lerázó választ adok, nem kezdem el részletezni, szerintem nem tartozik oda. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik plénumban szeretik az ilyeneket mesélni, de én nem tartozom közéjük.

Amúgy szerintem nagyon fontos lenne, hogy legyenek ilyen bizalmasok, akik jobban ismernek, tudják az értékeid, hibáid, kicsit tükröt tartanak és tanácsokat adnak. Néha jó annyi is az embernek, ha meghallgatják és esetleg látja más szemszögből is a helyzetét vagy, hogy nem annyira kirívó a helyzete. Csak férfiként szerintem nehezebb ilyen beszélgetést kezdeményezni, a nőknek könnyebben megy.

dec. 23. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Teljesen őszinte senkivel nem voltam még eddig.
dec. 24. 08:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is a chatGPT-vel.
dec. 25. 00:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nincs. Nem azért, mert "nem merek megnyílni előttük", hanem mert nem igazán értik és érzik át. Mindenkinek van társa, többnyire gyereke(i) is - nyilván ezekkel más problémák járnak, amik pedig nekem távoliak. Nekik erről a szintről kb. felfoghatatlan, hogyan lehet elakadni már a 0. lépésnél, hogy lehet pl. az, hogy nőként akárhová megyek, akármennyire nyitottságot mutatok, még szemkontaktus sem lesz, nemhogy bármi több. Max. azt a részét értik a problémának, hogy ebben a korban (30-as) "mindenki" foglalt körülöttem, mert hát tényleg, ők is ugye, az ő barátaik, ismerőseik is stb., nem tudnak olyat említeni, aki független ÉS érdemes is lenne vele kezdeni ÉS megfelelne neki a 9-10/10-es nők helyett egy olyan is, mint én...
dec. 25. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!